fbpx

Leuk dat je deze site even bekijkt en geïnteresseerd bent in wat wij doen! Bij Eco is een personal training, voedingsadvies– en coaching studio met een eigen Personal Training / Sportstudio én een echte Karate Dojo binnen Nopbasicgym aan de Bouwerskamp 3 in Emmeloord.

Wij trainen en coachen dagelijks mensen die willen investeren in hun fysieke en mentale gezondheid en graag 2 tot 5 kg in 10 dagen of 8 tot 12 kg in 12 weken willen afvallen of gewoon weer fitter willen worden. Interesse? Of wil je meer informatie? Bericht ons dan via een privéberichtje of bel naar 0620832418. We gaan graag geheel vrijblijvend met je in gesprek.

What results would you like to achieve?

Gezondheid, vitaliteit, afvallen, kwaliteit van leven, weerbaarheid, een goede weerstand en fit worden staan bij veel mensen op nummer 1. Heb je overgewicht, geen fit gevoel, lichamelijke klachten of ben je gewoon op zoek naar een gezondere leefstijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is onze missie om gewichtsbeheersing en een gezond en vitaal lichaam voor iedereen mogelijk te maken. Wij helpen iedereen om zich fit, energiek en gezond te voelen. Wij staan voor maatwerk en geloven niet in een ‘one size fits all’ benadering. Iedereen is uniek en daarom wordt er altijd een persoonlijk plan gemaakt, zodat jij gegarandeerd meer uit het dagelijks leven haalt. Wij willen je graag inspireren op meerdere niveaus en gaan voor duurzaam resultaat.

Time for a Change?

Wil je investeren in de kwaliteit van jouw leven, patronen doorbreken, minder stress, meer inzicht in je communicatie en je gedrag, jezelf ontwikkelen op persoonlijk of zakelijk vlak, weer fit, weerbaar en sterker worden, je kennis verbreden op het gebied van voeding of gewoon gezond en verantwoord afvallen? Kies dan de training, groepsles of het traject dat bij je past en ga vandaag nog de uitdaging aan met je eigen deskundige personal trainer, coach, voeding- en leefstijlcoach. Wij zijn die stok achter de deur en staan voor je klaar met raad, daad en positieve begeleiding.

Mail of bel nu

Is het tijd voor actie? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag je eenvoudig aan via eco@bijeco.nl of app/sms je bericht naar 0620832418 voor meer informatie over onze diensten. Als ervaren branchegediplomeerde health professionals helpen wij je graag om de beste versie van jezelf te worden en coachen we je hoogstpersoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven.

To change your body, you must first change your mind!  So forget about motivation, it’s all about results and your engagement to get the best out of life!

HealthCheck

Every change starts with a small step. Let’s make that small step together!

Vitality Matters

Mindset is everything! To change things in life, you must first change your mind!

× Hoi! Kan ik je helpen?