fbpx

Soms is het gewoon een kwestie van de juiste vragen stellen. Hoe krijg je praktische inzichten en waar kun jij je in ontwikkelen, zodat je weer verder kunt in je sport, werk en/of privé? Interne conflicten tussen gedachten, gevoelens, acties en belemmerende overtuigingen, we hebben ze allemaal. Waar liggen jouw talenten, wat heb je nodig, zodat je meer energie krijgt, je stress verlaagd, weer lekker in je vel zit, mentaal beter presteert, je doelen wél behaald, zaken dagelijks beter managet, weer grip op je leven krijgt, meer zelfvertrouwen krijgt of weerbaarder wordt? Wat houd je tegen of wat kun je veranderen binnen je systemen, gedrag, vaardigheden, overtuigingen, cognitieve intenties, communicatie, voeding en/of je leefstijl? Leiderschap op je werk en leiderschap in je eigen leven klinkt vaak makkelijker dan dat het is.

Get the life you want

Sinds 2008 coach ik vanuit positieve psychologische concepten en methodieken diverse (jonge)sporters, jongeren, volwassenen, ouders, trainers, managers en directeuren, waarbij altijd gestreefd wordt naar het behalen van optimale inzichten en duurzame resultaten. Soms is 1 coach sessie al genoeg, sommigen komen ieder jaar een keertje langs, een enkeling elke maand en de ander wil gewoon wekelijks even kort en intensief klankborden. NLP Coaching is gericht op persoonlijke groei, herstel, verandering en om inspiratie op te doen, maar vooral bedoeld om je inzicht in je eigen functioneren (verder) te verdiepen in een ongedwongen sfeer. En waarom zou je hiermee wachten? Jouw hulpvraag, levensgeluk en situatie staan hierbij altijd centraal.

Mental coaching + Life coaching = NLP Coaching

Met 14 jaar ervaring als NLP Master Coach en Identity Compass Consultant heb ik verschillende coachvormen voor handen en maak ik o.a. gebruik van Rots en Water, Systeemopstellingen (Familieopstellingen en Organisatieopstellingen), TA (Transactuele Analyse), NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Human Relationships for Managers, Positieve Gezondheid, Voeding, Intervisie, Stress Coaching, Burnout & Boreout Coaching, Oefentherapie, 10 jaar ervaring met jeugdvoetballers, 15 jaar ervaring met karateka’s (NK, EK’s), 25 jaar senior management ervaring in het bedrijfsleven en de wetenschappelijke Identity Compass coach- en assessment tools, zodat met een hernieuwd zelfbewustzijn een nieuw te volgen koers uitgezet kan worden.

I’m OK, You’re OK

Organisaties veranderen steeds sneller. De wereld om ons heen is in hoge mate in beweging en heeft veel impact op ons dagelijks functioneren. Het is tegenwoordig OK dat je soms iemand nodig hebt die je verder coacht, zodat je leven weer kleur krijgt in werk en privé. Hoe mentaal vitaal ben jij vandaag de dag in deze veeleisende prestatiemaatschappij?

Waarbij kan coaching helpen?
¨ Persoonlijke ontwikkeling
¨ Als je iets wil veranderen in je leven, in je denken, in je gedrag
¨ Klankborden of sparren om een probleem op te lossen
¨ Iets leren om het zelf op te kunnen lossen
¨ Belemmeringen elimineren
¨ Sneller uit een burn-out komen
¨ Relaties te verbeteren in werk en privé
¨ Om doelen te halen en prestaties te verbeteren
¨ Een leefstijlswitch maken
¨ Bij zelfvertrouwen, zelfinzicht, zelfcontrole, zelfreflectie en weerbaarheid
¨ En nog veel meer…..

Maak vrijblijvend een afspraak

Coach sessies worden altijd vooraf besproken en volgens afspraak ingepland. Stap in je grootsheid en ga nu de uitdaging aan om dingen te veranderen met een ervaren coach in Emmeloord. Plan je vrijblijvende intake vandaag nog bij Eco via eco@bijeco.nl of stuur je berichtje naar 0620832418

Ervaringen van anderen

Eco is een mensenmens, maakt snel verbinding, geeft vertrouwen en denkt altijd win-win. Na zijn jarenlange sales en managementervaring is hij niet gestopt met leren. De inzichten en methodieken die hij zich de afgelopen jaren eigen heeft gemaakt, maken hem tot een ideale trainer en coach.

Dick

Wat een heerlijke coachsessie was dit zeg! Ik heb er echt wat aan gehad! Wat een verademing om een keer niet in het geneuzel te bijven hangen en het was lekker straight to the point. Ben blij dat je mij dat gaf!

Sonja

Ik heb veel aan je coachsessies gehad! Ik ga zo door en dat voelt heel goed! Ik heb zeker bepaalde dingen achter me gelaten en probeer dat ook steeds meer te doen!

Bianca

Bedankt Eco voor het mooie en verhelderende gesprek. Er zijn een hoop dingen duidelijk geworden. Aanrader!

Jeroen

Gisteren een zeer inspirerende coachsessie ervaren en eindelijk mijzelf eens ontmoet. Zeer herkenbaar, concreet en oplossingsgericht! De wereld is eindelijk van mijn schouders af. Bedankt Eco!

Nico

Bij Eco vond ik een gesprekspartner die gelijk raak schoot in de kern tijdens het eerste gesprek. Zo ben ik in hele korte tijd weer een beetje meer ‘thuis gekomen’ en weet ik wat mag gaan doen. Dit op een professionele, leuke wijze. Héél waardevol! Top dus bij Eco.

Leonie

Eco is lekker direct en to the point, maar doet dat met veel compassie. Hij wist binnen een paar minuten de vinger op de zere plek te leggen. Met een kist vol gereedschap en opgedane inzichten stond ik anderhalf uur later opgeruimd weer buiten. Respect voor die man en hij neemt de tijd voor je! Echt een aanrader!

Marjan

Make choices, take decisions and make a blueprint for your life

identity-compass-logosocietylogo

NLP is ontwikkelt in de jaren ’70 door dr. Richard Bandler en John Grinder.

Ik ben dan ook trots dat dr. Richard Bandler z’n handtekening hierop staat.

We see the world, not as it is, but as we are – or, as we are conditioned to see it…

Maybe now it’s time to re-design your life

#nlpcoachemmeloord #nlmasterpractitioner #nlpemmeloord #lifecoach #positievegezondheid #mindsetiseverything #intervisie #lifegoals #communicatie #gettingthingsdone #getthebestoutoflife #mentalcoach #persoonlijkeontwikkeling #mentaletraining #sportcoaching #getthelifeyouwant #humancapital #assessments #stress #autonomie #zelfregie #zingeving

× Hoi! Kan ik je helpen?