fbpx

Krachtvasten is voor mensen die al eens een Sportvastenkuur hebben gevolgd. Je valt in deze 10 dagen slechts 1 tot 5 kg af en wordt sterker in de vetverbranding gezet. De voeding en suppletie is dan ook vooral aangepast op spierbehoud en vetverlies!

Deze 10-daagse droogtrainkuur bestaat uit een perfecte combinatie van krachtduurtraining en laag intensieve cardio op je vetverbrandingszone. Vooral voor sporters die geen spiervolume en kracht willen verliezen maar wel veel vet, kan krachtvasten een goed alternatief zijn om jezelf in korte tijd droog te trainen.

Als Krachtvasten Coach was ik er zelf nog niet aan toegekomen om deze kuur te volgen. Op maandag 20-04-2020 ben ik zelf gestart met deze 10-daagse krachtvastenkuur. Het resulaat leverde een stijging op van mijn spiermassa en mijn vetpercentage daalde met 1,2%. Daarnaast verloor ik 3 kg aan gewicht in 10 dagen. Krachtvasten kan al vanaf € 235,00. Wil je er al meer over weten, bel me dan even voor een afspraak op 0620832418 of stuur je mailtje naar eco@bijeco.nl

Lose fat and get real results in just 10 days

Get Fit with Fittergy by Eco

× Hoi! Vraag hier je intake aan via WhatsApp?