fbpx

Gezondheid, vitaliteit, een leefstijlswitch en een goede weerstand staan bij veel mensen op nummer 1. Veel problemen vloeien voort uit onze voedingskeuzes. Het is nu wereldwijd geaccepteerd dat een plantaardig dieet voordelen heeft ten opzichte van andere diëten. Met VeganFlex geef jij jezelf een gezondheidsboost en maak jij de eerste stap naar plantaardig eten! Vegan Flex is een 10-daagse detox kuur, waarbij je je lichaam effectief ontgift en ook nog eens gezond afvalt. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Flex Detox is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld door medisch bioloog drs. Remco Verkaik en op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten, inclusief een aantal veganistische dagen. Geen detox dus op basis van een crashkuur of sapjes, maar gewoon door goed, gezond en overwegend plantaardig te eten. Het Vegan Flex Detox programma is voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of worden en zich weerbaarder wil maken tegen stress en welvaartsziekten. Het is een voedingsexperiment met jezelf dat ook de kickstart kan zijn voor een nieuwe, gezondere levensstijl!

De voordelen zijn eindeloos

De voordelen van effectief ontgiften in 10 dagen met heerlijke inspirerende recepten zijn:

 • Tot 4 kilo gezond afvallen
 • De 10-daagse kuur is zorgvuldig samengesteld en makkelijk te volgen
 • Succesvol afvallen zonder jojo-effect
 • Een versterkte weerstand en darmflora
 • Meer energie en een fitter gevoel
 • Een mooiere huid
 • Het lichaam verschoond zich van gifstoffen
 • Helpt bij overgangsklachten zoals opvliegers en wisselende stemmingen
 • Inzicht in plantaardige voeding met heerlijke recepten, ook voor na de kuur
 • Je leert intermittent fasting en intermittent vegan toe te passen voor na de kuur, lees: 2 opeenvolgende dagen per week vegan te eten voor blijvend resultaat
 • De ideale reset-methode na een bourgondische leef- en eetstijl
 • Een hernieuwde mindset, bewustwording en kickstart richting gezonde voeding
 • Je doet tevens een positieve bijdrage aan de verbetering van het milieu
 • Verbluffende resultaten in 10 dagen

The 10 days detox diet

We worden dagelijks blootgesteld aan een enorme hoeveelheid onnatuurlijke gifstoffen. Daarom is het belangrijk om je lichaam zo nu en dan te ontgiften. Vegan Flex helpt je daarbij en zorgt voor positieve effecten op je gezondheid. Juist daarom ben ik zo’n een enorme fan van deze VeganFlex detox kuur!

A healthy outside starts from the inside

Het effectief ontgiften met Vegan Flex doe je dus in 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Verder ga je tijdens de Vegan Flex Detox Challenge:

 • Elke dag bewegen (sporten) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen
 • Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch
 • Eet je alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden (intermittent fasting)
 • Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna of neem je een heet bad om extra gifstoffen uit te zweten
 • Eet je veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit

Begin nu met jouw vegan flex journey en eet daarna regelmatig vegan!

De Vegan Flex 10 days detox kuur kan al vanaf € 149,00 en is inclusief begeleiding, persoonlijk voedings- en trainingsprotocol, een Vegan Flex suppletiestrip en Greens. Lees de positieve ervaringen hieronder en bij onze succesverhalen, daag jezelf uit en meld je vandaag nog aan voor de Vegan Flex Detox Challenge bij Eco! Ja, ik wil starten!


VeganFlex ervaringen van anderen

10 dagen de vegan switch/flex via Eco gevolgd, om mijn lichaam te ontgiften en een boost te geven om verder af te vallen. Resultaat na tien dagen 3,5 kg afgevallen en -5 cm buikomvang! Nu verder met mijn nieuwe schema. Het was af en toe afzien maar ff doorbijten en er was resultaat.

Willem

De afgelopen anderhalve week heb ik met èn dankzij Minke en Bij Eco de 10-daagse Fittergy Vegan Switch nageleefd. Veel plantaardig voedsel tot je nemen om te ontgiften. De laatste eeuw hebben wij mensen miljoenen gifstoffen gemaakt die in de natuur nooit zijn voorgekomen. Plastics, zware metalen, bisfenol in verpakkingen en PCB’s. Na deze ontgifting voel ik me nog energieker, fitter, mooiere huid en verloor kilo’s. Reden te meer om voorlopig verstandiger om te gaan met voedsel.

Wilma

De 10 dagen challenge zit erop. In 10 dagen tijd de vegan switch gedaan. Niet omdat ik veganist wil worden, maar omdat het een hele mooie challenge is om je lijf te ontgiften door heel veel gezonder te eten. Vooral ook lekker eten! En het mooie is ook nog, je valt er ook nog van af en je voelt je fitter. Zonder Wilma was ik hier niet aan begonnen, maar wat was het een leuk avontuur! Wij gaan door hè Wilma!! 

Minke

Als je lichaam al veel te verduren heeft gehad….. De weegschaal iedere maand een kilootje meer aangeeft. Tja, dan wordt het tijd dat je de switch gaat maken…. Eco heeft mij en mijn man geholpen die switch te maken.. eerst de detox van 10 dagen gedaan en zelf ben ik nog even doorgegaan met het 12 weken gezond afvallenprogramma bij Eco! Naast het enorme gewichtsverlies (-17kg) voel ik me fitter, slaap ik beter en heb ik weer energie voor 2. Eigenlijk voel ik me weer als herboren! Ik zal de wekelijkse weegmomenten en de peptalks missen. Nu zelf doorgaan met bewust eten en lief zijn voor mijn lichaam….. Thanx Eco!!

Angelique

Nu tijdelijk met GRATIS Vegan Flex Magazine

Experience the Change in just 10 days! Let’s Detox and Go Vegan!

#veganswitch #veganswitchemmeloord #veganswitchcoach #veganemmeloord #detoxemmeloord #ontgiften #plantaardigeten #afslankendoorontgiften #gezondafvallen #mindsetiseverything #afvallenmetresultaat #gezondafvallen #personaltrainer #veganflex #veganflexcoach #veganswitchchallenge #voedingscoach #leefstijlswitch #veganuary #veggiechallenge

× Hoi! Kan ik je helpen?