fbpx

Naast het voetbal is Karate één van mijn grootste passies. Het is dé sport die ik het langst beoefen (>25 jaar) en ik kan er geen genoeg van krijgen. De afgelopen 10 jaar heb ik keihard gewerkt om uit te groeien tot erkend instructeur (3e Dan Wadokai) en beschik ik over meerdere leraarlicenties. Karate staat als krijgskunst vooral bekend om haar effectieve trap- en stoottechnieken. Maar karate biedt veel meer dan dat: beoefening van Karate Do houdt je fit en mentaal vitaal, biedt structuur, kent een duidelijke leerlijn, maakt je zelfverzekerder, weerbaarder, verandert je uitstraling, scherpt de zintuigen en motoriek. Karate Do levert een positieve bijdrage aan de algehele ontwikkeling, stelt doelen, normen en waarden en is geschikt voor jong en oud. Voor velen is het inmiddels een ‘Way of Life’ geworden. Een ieder werkt samen aan hun eigen doelen op hun eigen niveau, waarbij lichamelijke en daarmee ook de mentale conditie centraal staat.

Wordt sterker! Vergroot je weerbaarheid! Ontwikkel je concentratie! Verhoog je bewustzijn!

Karate kan als recreatie of als wedstrijdsport worden beoefend. Vechten is niet het uitgangspunt. Innerlijke rust, focus en concentratie zijn belangrijk bij het optimaal uitvoeren van alle technieken. Het Wado Karate curriculum is onuitputtelijk en zal je je hele leven boeien. Door het laagdrempelige karakter wordt er bij Eco lesgegeven aan jong en oud. Je kunt altijd instromen, dus doe mee en neem een trainingsmaatje mee!

Preperation! Practice! Performance!

Voor elk bandexamen (peak) wordt je vaardigheid (performance) getoetst. De volgende band (obi) is altijd een uitdaging en een overwinning tegelijk, maar altijd binnen bereik. 

Stap voor stap bereid ik je voor op weg naar de zwarte band!

Check het rooster voor de tijden die bij jouw leeftijd aansluiten. Voor meer informatie kun je ook even kijken bij de karatesectie op deze site. Doe mee en vraag een gratis proefles aan via 0620832418 of loop even binnen. Karate in Emmeloord volg je hier!

We rise by lifting others!


Priceless Memories Matter

#karateemmeloord #karatejutsuemmeloord #wadokaiemmeloord #weerbaarheid #zelfverdediging #karate #karateclubemmeloord #karatelifestyle #karatecoach #leraarkrijgskunsten #karateleraar

× Hoi! Waarmee kan ik je helpen?