fbpx

Heb je overgewicht, geen fit gevoel, vage lichamelijke klachten, zie je door de bomen het bos niet meer qua voedingshypes en ben je op zoek naar een gezondere leefstijl? Dan doe je er goed aan om nu een lifestyle en voedingsprogramma te gaan volgen bij Eco!

Het is onze missie om gewichtsbeheersing en een gezond en vitaal lichaam voor iedereen mogelijk te maken. Gezond afvallen volg je hier met een programma dat precies bij jouw wens of doel past .

Voedingsadvies
Dit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief recepten en een boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!
Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het 12 weken durende programma meer over de kracht van voeding en hoe je dagelijks meer balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, je beweegpatroon en je ontspanningsmomenten.

Het programma is meer dan alleen afvallen en leert je;
– Positief in het leven staan
– Controle te hebben over je eigen lichaam en gewicht
– De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven
– Anders, gezonder en gevarieerder te eten
– Een betere balans te vinden

Wil je gezond en verantwoord afvallen? Met het  Eet-Beweeg-Relax programma van 12 weken werken wij intensief samen aan jouw leefstijl. Plan je intake vandaag nog bij Eco!

Word Fit….. Blijf Fit…… Bij Eco

× Hoi! Kan ik je helpen?