Een blijvende verandering creëren is soms een enorme uitdaging. Daarbij heeft niet iedereen hetzelfde niveau, dezelfde wensen of ambitie. Samen kijken we dan ook naar het totale plaatje en de onderlinge verbondenheid, zodat je met plezier en de juiste mindset structurele veranderingen weet te bewerkstelligen door middel van gerichte fysieke training. Het grootste verschil is de positieve manier van coaching op gedrags- verandering, die zorgt voor meer structuur, vitaliteit, balans, succes en resultaat op de langere termijn.

Bij personal training werk je één op één of in duovorm aan je doelen en bekijken we stap voor stap wat kan, wat je nodig hebt en wat realistisch is. Bij personal training worden oefeningen correcter uitgevoerd, nemen we je leefstijl en voedingspatroon onder de loep en staat het resultaat altijd centraal. Naast het trainen en begeleiden vervullen wij ook een signalerende functie, waardoor wij je kunnen doorverwijzen naar (sport)fysiotherapeutische screening en begeleiding. Wij hechten tevens veel waarde aan ieders privacy, daarom train je altijd zonder pottenkijkers in onze studio’s.

Iedereen is uniek en wij willen je inspireren, daarom wordt er altijd een persoonlijk trainings- en voedingsplan gemaakt, zodat jij gegarandeerd meer uit het dagelijks leven haalt. Bij Eco haal jij in 12, 24, 36 of 48 weken tijd het maximale uit jezelf!

Personal Training en Coach sessies worden altijd met de klant besproken en volgens afspraak ingepland. Ga nu de uitdaging aan en plan je vrijblijvende intake vandaag nog bij Eco of bij Aron via eco@bijeco.nl

To change your body, you must first change your mind!

#personaltrainingemmeloord #personaltrainingbijeco #getfit4life