Een blijvende verandering creëren is soms een enorme uitdaging. Daarbij heeft niet iedereen hetzelfde niveau, dezelfde wensen of ambitie. Samen kijken we dan ook naar het totale plaatje en de onderlinge verbondenheid, zodat je met plezier en de juiste mindset structurele veranderingen weet te bewerkstelligen door middel van gerichte fysieke training.
Het grootste verschil is de manier van coaching op gedragsverandering, die zorgt voor meer vitaliteit, balans, succes en resultaat op de langere termijn.

Bij personal training werk je één op één aan je doelen en bekijken we stap voor stap wat kan, wat je nodig hebt en wat realistisch is. Bij personal training worden oefeningen correcter uitgevoerd, staat het resultaat altijd centraal en train je zonder pottenkijkers in de studio. Personal is dus ook echt Personal!

Iedereen is uniek en daarom wordt er altijd een persoonlijk trainings- en voedingsplan gemaakt, zodat jij gegarandeerd meer uit het dagelijks leven haalt. Bij Eco haal jij het maximale uit jezelf!

Personal Training en Coach sessies worden altijd met de klant besproken en volgens afspraak ingepland. Ga nu de uitdaging aan plan je intake.

To change your body, you must first change your mind!