fbpx

Heb je overgewicht, geen fit gevoel, lichamelijke klachten of ben je gewoon op zoek naar een gezondere leefstijl? Stop dan met diëten en ga gezonder eten! Gezondheid, vitaliteit en een goede weerstand staan bij veel mensen op nummer 1. Veel problemen vloeien namelijk voort uit onze voedingskeuzes. Als experts in voedingsbegeleiding zijn wij daarom toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn over jouw voedingskeuzes. Bij afvallen draait alles om anders te gaan eten. Maak het jezelf makkelijk met een voedingsplan op maat en werk zo aan een gezonde relatie met voeding. Ons succesvolle lifestyleprogramma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief een handige app en boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Maak juist nu een Leefstijl Switch samen met je Persoonlijke Coach

Het programma is meer dan alleen afvallen en leert je;
–  Gezondere voedingskeuzes te maken
–  Gevarieerder te eten
–  Meer te bewegen en minder te zitten
–  Wat een gezonde leefstijl is
–  Positief in het leven staan
–  Controle te hebben over je eigen lichaam en gewicht
–  Regie over je gezondheid te nemen
–  Een gezonde relatie met voeding op te bouwen
–  De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Schijf van Vijf van het Voedingscentrum

Ons voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Je hoeft geen chef-kok te zijn; wij berekenen je calorieën en macro’s. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar biedt structuur en leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Stop met diëten, ga voor resultaat, leer gezonder te eten met een voedingsplan op maat

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het 12 weken durende lifestyleprogramma meer over de kracht van voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, je beweegpatroon en je ontspanningsmomenten. Je staat er niet alleen voor! Je kunt elke dag starten met jouw persoonlijke voedingscoach! Eén die je helpt, steunt en voorziet van tips waar je voor de rest van je leven wat aan hebt! Honderden mensen hebben wij inmiddels met succes geholpen. Gezond afvallen in Emmeloord volg je hier! Check onze werkwijze en enkele succesverhalen van ons. Wanneer start jij met dit succesvolle programma? Meld je vandaag nog aan via eco@bijeco.nl of stuur je bericht naar 0620832418.

Nieuw: Schrijf je nu in voor de 4 weken Thuis Challenge actie

Deze challenge duurt 4 weken. Je gaat samen na je telefonische intake met je online coach aan de slag met gezond en gevarieerd eten. Je krijgt op maat gemaakte weekmenu’s met boodschappen- lijstjes en heerlijke recepten. Iedere week heb je contact met je coach om je resultaten en bevindingen te bespreken. De 4 weken Thuis Challenge volg je al voor     € 49,99. Meld je vandaag nog aan via eco@bijeco.nl of stuur je bericht naar 0620832418.

BenFit ervaringen van anderen

Vanmorgen afscheid genomen van de cardioloog. Dankzij Eco ben ik 43 kilo afgevallen en zijn mijn bloeddruk en hartspier weer gezond verklaard. De cardioloog was zeer trots op dit resultaat en na controle bij de huisarts mag ik ook van de medicatie af. Thanks Eco

Sandra

Op 11 januari 2021 begonnen met 12 weken benfit. Na deze 12 weken, 17 kilo afgevallen. Bedankt Eco, voor je positieve coaching, elke week maar weer!

Petra

De intake en kennismaking was erg prettig en vooral helder. Elke week even wegen en een praatje over de voortgang met Eco vond ik inspirerend en motiverend. Dat heeft zeker bijgedragen aan mijn resulaat – 24kg. Bedankt voor alles en vooral voor de fijne begeleiding en goede nazorg!

Angela

Afgelopen mei woog ik 87.7 kg. Reden genoeg om een traject bij Eco te volgen om af te vallen. Gezonder eten, meer bewegen is nu gewoon geworden met 66,3 kg als resultaat (-21,4 kg)! Iedereen bedankt voor al jullie steun gedurende dit traject.

Debbie

Na 12 weken voedingsbegeleiding en elke week lekker boksen bij Eco, ben ik 16 kg afgevallen en is mijn buikomvang 16 cm afgenomen. Superblij met deze resultaten!

Lizzy

Top coach.. vriendelijk, betrouwbaar en je hoeft geen schaamte bij hem te hebben. Hij helpt je waar nodig en is altijd positief. Het resultaat? 20 kilo afgevallen!!!! Een topper dus!

Marjolein

Let food be thy medicine and medicine be thy food

Ons gezond afvallen programma helpt je op weg naar een gezondere leefstijl

Boost je gezondheid met Vegan Flex en Switch vaker naar Vegan

Klik op de onderstande banner voor een Gratis HealthCheck

Nutrition is your key to fitness!

#gezondafvallen #afvallenemmeloord #voedingsadvies #afvallen #afvalraceemmeloord #persoonlijkebegeleiding #gezondafvallenbijeco #lifestylecoach #thuischallenge #personaltrainer #healthcheck #benfit #leefstijlcoach #voedingscoach #leefstijlswitch× Hoi! Kan ik je helpen?