fbpx

Nu we massaal aan het hardlopen, fietsen en fitnessen zijn geslagen en de ongezonde rol van teveel buikvet steeds duidelijker wordt, is dit hét moment om te gaan sportvasten. Deze 10-daagse training is de perfecte kickstart op weg naar een gezondere leefstijl. Sportvasten wint steeds meer aan populariteit en is ontwikkelt door medisch bioloog drs. Remco Verkaik. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur om af te vallen kan ik deze sportieve en uitdagende methode ook aanbieden. Het is o.a. een geliefd sportprogramma bij topsporters en inmiddels een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode, waarbij je je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten op hartslag (je hebt een smartwatch/ hartslagmeter nodig), vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen.

Wij stellen voor jouw Sportvastenkuur een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld op welke intensiteit jij moet sporten, en een op maat gemaakt voedingsschema. Je krijgt concreet het volgende:

 • Het sportvasten supplementenpakket met Switch(urine)strips
 • 10 dagen voeding- en suppletieadvies op maat
 • Persoonlijk beweegadvies en begeleiding
 • Een handige app om dagelijks je voortgang te volgen
 • Meer energie
 • Verbeterde sportresultaten
 • Een versterkte mindset
 • De ideale reset-methode na een bourgondische leef- en eetstijl
 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang
 • Positieve gezondheidseffecten van vasten in combinatie met sport

Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, is je buikomvang afgenomen, voel je je energieker én fitter! Sportvasten kan al vanaf € 249,00

The perfect 10 day training experience

In totaal hebben meer dan 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

 • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
 • Meer energie & een fitter gevoel
 • Verbeterde sportresultaten
 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Fasting is the first principle of medicine

Vasten is een belangrijke prikkel voor je lichaam om te switchen naar vetverbranding. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het je vicerale vet verlaagt. Dat is het slechte en ongezonde vet in de buikholte. Regelmatig vasten kan het cholesterolgehalte, de bloeddruk en de suikerspiegel aanzienlijk verlagen. Vasten is een eeuwenoude methode en blijkt een onmisbare schakel te zijn als je je gezond, fit en energiek wilt voelen.

Challenge yourself and make a lifestyle Switch

Daag jezelf uit en ervaar de positieve gezondheidseffecten van het vasten in combinatie met sporten. Meld je vandaag nog aan voor de Sportvasten Challenge bij Eco!

Sportvasten ervaringen van anderen

Ik ben gaan sportvasten om mijn lichaam eens goed te resetten na een periode van een jaar waarin ik zoekende was naar een dieet wat bij mij past. De 10 dagen sportvasten waren heel goed vol te houden, de ene dag was wel iets zwaarder dan de ander. Het heeft mij veel energie gegeven, voel me goed, heb een plattere buik en ben 6 kg afgevallen! Ik raad iedereen aan minimaal 1 keer per jaar te gaan sportvasten. Je voelt je echt fitter en het is een investering in jezelf.

Lianne

Sportvasten is geen dieet. Het is een trainingsmethode! Dat is iets wat Eco me wel duidelijk maakte vooraf. Ik moet bekennen, het is ook zo. Je moet gewend zijn om te sporten en een aardig uithoudingsvermogen hebben. Elke dag hardlopen op hartslag was even wennen, maar na 10 dagen voelde ik me topfit en was 3 kg kwijt. Ik vond het superleuk om te doen, best spannend ook, maar ben blij met het resultaat. Je moet het gewoon ervaren. Bedankt Eco.

Esther

Mijn eigen sportvastentraject leverde 3,5 kg gewichtsverlies op, 6,5 cm buikomvang minder en m’n vetpercentage was met 2,8% verlaagd! Ik kreeg een enorme energieboost, voelde me een stuk fitter en raad het iedereen aan! Bovendien zijn de 10 dagen van deze verjongingskuur te overzien. Als je van een sportieve uitdaging houdt, dan is sportvasten écht helemaal je ding en een fantastische trainingsmethode! Ik ben al jaren fan! Ben jij de volgende?

Eco

Na 10 dagen sportvasten bruis ik van de energie, is mijn conditie beter, is mijn hoofdpijn weg en voel ik me goed! Het resultaat: 3 kilo afgevallen en 9 cm buikomvang minder! Voor iedereen die al wat sportervaring heeft is dit zeker een fantastische ervaring en uitdaging.

Diana

 Make the switch, lose fat and get real results in just 10 days!

#sportvasten #sportvastenemmeloord #sportvastencoach #sportvastenbijeco #gezondafvallen #personaltrainer #voedingscoach #afvallen #mindsetiseverything #foreveryoung

× Hoi! Kan ik je helpen?