fbpx

Nu we massaal aan het hardlopen zijn geslagen en de ongezonde rol van teveel buikvet steeds duidelijker wordt, is dit hét moment om te gaan sportvasten. Deze 10-daagse training is de perfecte kickstart op weg naar een gezondere leefstijl. Sportvasten wint steeds meer aan populariteit en is ontwikkelt door medisch bioloog drs. Remco Verkaik. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur om af te vallen kan ik deze sportieve en uitdagende methode ook aanbieden. Het is o.a. een geliefd traject bij topsporters en inmiddels een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode, waarbij je je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten op hartslag (je hebt een smartwatch/hartslagmeter nodig), vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Wij stellen voor jouw Sportvastenkuur een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld op welke intensiteit jij moet sporten, en een op maat gemaakt voedingsschema. Je krijgt concreet het volgende:

 • Het sportvasten supplementenpakket met Switch(urine)strips
 • 10 dagen voeding- en suppletieadvies op maat
 • Persoonlijk beweegadvies en begeleiding
 • Een handige app om je voortgang te volgen
 • Meer energie
 • Verbeterde sportresultaten
 • Een versterkte mindset
 • De ideale reset-methode na een bourgondische leef- en eetstijl
 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang
 • Positieve gezondheidseffecten van vasten in combinatie met sport

Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, is je buikomvang afgenomen, voel je je energieker én fitter! Sportvasten kan al vanaf € 249,00

The perfect 10 day training experience

In totaal hebben meer dan 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

 • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
 • Meer energie & een fitter gevoel
 • Verbeterde sportresultaten
 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Mijn eigen sportvastentraject leverde 3,5 kg gewichtsverlies op, 6,5 cm buikomvang minder en m’n vetpercentage was met 2,8% verlaagd! Ik kreeg enorme energieboost, voelde me een stuk fitter en raad het iedereen aan! Bovendien zijn de 10 dagen van deze verjongingskuur te overzien.

It’s all about results 

Na de 10-daagse kuur kun je aan de slag met het natraject Keep The Switch, om je resultaten en switch te behouden. Keep The Switch is afgestemd op jouw huidige leefstijl en is daarom gemakkelijk vol te houden. Dankzij de wekelijkse mini-kuurtjes van Keep The Switch hoef je niks aan je huidige leefstijl te veranderen en kun je de Sportvasten resultaten gemakkelijk vasthouden!

Fasting is the first principle of medicine

Vasten is een belangrijke prikkel voor je lichaam om te switchen naar vetverbranding. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het je vicerale vet verlaagt. Dat is het slechte en ongezonde vet in de buikholte. Regelmatig vasten kan het cholesterolgehalte, de bloeddruk en de suikerspiegel aanzienlijk verlagen. Vasten is een eeuwenoude methode en blijkt een onmisbare schakel te zijn als je je gezond, fit en energiek wilt voelen.

Challenge Yourself

Daag jezelf uit en ervaar de positieve gezondheidseffecten van het vasten in combinatie met sporten. Meld je vandaag nog aan voor de Sportvasten Challenge bij Eco!

 Make the switch, lose fat and get real results in just 10 days!

#sportvasten #sportvastenemmeloord #sportvastencoach #sportvastenbijeco #gezondafvallen #personaltrainer #voedingscoach #afvallen #mindsetiseverything #foreveryoung

× Hoi! Vraag hier je intake aan via WhatsApp?