Sportvasten wint steeds meer aan populariteit en is ontwikkelt door medisch bioloog Remco Verkaik. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur om af te vallen kan ik deze alternatieve methode nu ook aanbieden. Het is inmiddels een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode, waarbij je je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Je Sportvasten Coach stelt voor jouw Sportvastenkuur een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld op welke intensiteit jij moet sporten, en een op maat gemaakt voedingsschema.

Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, is je buikomvang afgenomen, voel je je energieker én fitter! Sportvasten kan al vanaf €235,00

In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  • Meer energie & een fitter gevoel
  • Verbeterde sportresultaten
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Na de 10-daagse kuur kun je aan de slag met het natraject Keep The Switch, om je resultaten en switch te behouden. Keep The Switch is afgestemd op jouw huidige leefstijl en is daarom gemakkelijk vol te houden. Dankzij de wekelijkse mini-kuurtjes van Keep The Switch hoef je niks aan je huidige leefstijl te veranderen en kun je de Sportvasten resultaten gemakkelijk vasthouden!

EHFGroup fitness foto's tbv promotietools

 Make the switch, lose fat and get real results in just 10 days!