fbpx

Nu we massaal aan het hardlopen, fietsen, wandelen en fitnessen zijn geslagen en de ongezonde rol van teveel buikvet steeds duidelijker wordt, is dit hét moment om te gaan sportvasten bij Eco in Emmeloord. Deze 10-daagse trainingsmethode is de perfecte kickstart op weg naar een gezondere leefstijl. Sportvasten wint steeds meer aan populariteit en is ontwikkelt door medisch bioloog drs. Remco Verkaik. Hou je van een sportieve uitdaging? Boek snelle gezondheidswinst met sportvasten! Het is o.a. een geliefd sportprogramma bij (top-)sporters en inmiddels een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode, waarbij je je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te wandelen of te sporten op hartslag (je hebt een smartwatch/ hartslagmeter nodig), vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. 

Sportvasten is een training, geen dieet!

Wij stellen voor jouw Sportvastenkuur een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Gedurende 10 dagen doe je een intensieve duurtraining van 20 – 30 minuten per dag. Je dagelijkse sportmoment plan je zelf in. Ga buiten hardlopen, fietsen, een lange wandeling(wandelvasten) of je gaat lekker sporten bij Nopbasicgym. In het protocol staat op welke intensiteit jij moet sporten, inclusief een op maat gemaakt voedingsschema met boodschappenlijst. Je krijgt concreet het volgende:

 • Het sportvasten supplementenpakket met Switch(urine)strips
 • 10 dagen voeding- en suppletieadvies op maat om tekorten te voorkomen
 • De 10 dagen bestaan uit 3 afbouwdagen, 3 dagen sapvasten, 4 opbouwdagen
 • Persoonlijk beweegadvies en begeleiding via de app
 • Een handige app om dagelijks je voortgang te volgen
 • Meer energie en een fitter gevoel
 • Verbeterde sportresultaten
 • Een versterkte mindset
 • Je leert effectief vasten toe te passen, ook voor na de kuur (keep the switch)
 • De ideale reset-methode na een bourgondische leef- en eetstijl
 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang
 • Positieve gezondheidseffecten van vasten in combinatie met sport

Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, is je buikomvang afgenomen, voel je je energieker én fitter! Sportvasten kan vanaf € 249,00 bij Eco!

Al meer dan 80.000 mensen gingen je voor!

In totaal hebben meer dan 80.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

 • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
 • Meer energie & een fitter gevoel
 • Verbeterde sportresultaten en een verlaagd vetpercentage
 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Snelle Gezondheidswinst

Vasten is gezond! Goed voor je darmen en je immuunsysteem! Vasten wordt ook ingezet om chronische ziekten en verstoringen te behandelen. Vasten is een belangrijke prikkel voor je lichaam om te switchen naar vetverbranding. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het je vicerale vet verlaagt. Dat is het slechte en ongezonde vet in de buikholte. Regelmatig vasten kan het cholesterolgehalte, de bloeddruk en de suikerspiegel aanzienlijk verlagen. Vasten is een eeuwenoude methode en blijkt een onmisbare schakel te zijn als je je gezond, fit en energiek wilt voelen.

Switch naar vetverbranding en verbeter je sportprestaties

Sportvasten is dé snelst werkende methode voor vetverlies! Daag jezelf uit en ervaar de positieve gezondheidseffecten van het vasten in combinatie met sporten of wandelen. Meld je vandaag nog aan voor jouw Sportvasten Challenge bij Eco!

Ervaringen van anderen

Het zit er op en heb het toch maar even gedaan. Zelf had ik met het vasten geen problemen en kon ik de verleidingen prima handelen. De eerste opbouwdag vond ik wel lastig en kreeg na de workout spaghettibenen en die gingen ook niet meer weg. Het is interessant wat dit met je lichaam doet. Ik voel me fijner, fitter en gezonder en dat was het me zeker waard. Nu ga ik het zeker onderhouden.

Rilana

Sportvasten is me goed afgegaan en eerlijk gezegd meegevallen, maar daar zal niet iedereen zo in staan. Tuurlijk waren sommige dingen behoorlijk lastig, zoals een feestje, maar kon het weerstaan. Ik blijf op mijn voeding letten en kies bewuster wat ik tot me neem. Toch maar even gedaan!

Dennis

Ik heb fibromyalgie en was op zoek naar iets nieuws en geinteresseerd in de effecten van vasten. Sporten is voor mij gewoon lastig. In overleg met Eco heb ik voor sportvasten gekozen en een alternatief schema gevolgd en ben elke dag gaan wandelen. Ik heb er 3 kilo afgewandeld en mijn buikomvang is met 6 cm afgenomen, maar waar ik normaal gesproken 8 paracetamols per dag slik, hoefde ik dat 8 dagen niet te doen, ervoer ik meer energie en had ik haast geen klachten. Zeer bijzonder, maar superblij mee! Bedankt voor dit goede advies en je zorgvuldige begeleiding Eco!

Anneloes

Ik ben gaan sportvasten om mijn lichaam eens goed te resetten na een periode van een jaar waarin ik zoekende was naar een dieet wat bij mij past. De 10 dagen sportvasten waren heel goed vol te houden, de ene dag was wel iets zwaarder dan de ander. Het heeft mij veel energie gegeven, voel me goed, heb een plattere buik en ben 6 kg afgevallen! Ik raad iedereen aan minimaal 1 keer per jaar te gaan sportvasten. Je voelt je écht fitter en het is een investering in jezelf.

Lianne

In totaal ben ik 4 kilo afgevallen met sportvasten. Ik voel me weer energiek en geniet volop van het sporten. Ik heb geen excuses meer en plan nu tijd om te sporten in mijn weekschema. Ook ben ik weer veel bewuster gemaakt van wat ik allemaal at, vooral qua tussendoortjes.

Esmee

Sportvasten is geen dieet. Het is een trainingsmethode! Dat is iets wat Eco me wel duidelijk maakte vooraf. Ik moet bekennen, het is ook zo. Je moet gewend zijn om te sporten en een aardig uithoudingsvermogen hebben. Elke dag hardlopen op hartslag was even wennen, maar na 10 dagen voelde ik me topfit en was 3 kg kwijt. Ik vond het superleuk om te doen, best spannend ook, maar ben blij met het resultaat. Je moet het gewoon ervaren. Bedankt Eco.

Esther

Na de kuur was ik 4 kilo kwijt, maar de motivatie en energie die ik er van kreeg vond ik veel belangrijker. Sportvastencoach Eco heeft me veel geleerd over voeding en ik voel me er supergoed bij.

Bas

Mijn eigen sportvastentraject leverde 3,5 kg gewichtsverlies op, 6,5 cm buikomvang minder en m’n vetpercentage was met 2,8% verlaagd! Ik kreeg een enorme energieboost, voelde me een stuk fitter en raad het iedereen aan! Bovendien zijn de 10 dagen van deze verjongingskuur te overzien. Als je van een sportieve uitdaging houdt, dan is sportvasten écht helemaal je ding en een fantastische trainingsmethode! Ik ben al jaren fan! Ben jij de volgende?

Eco

Na 10 dagen sportvasten bruis ik van de energie, is mijn conditie beter, is mijn hoofdpijn weg en voel ik me goed! Het resultaat: 3 kilo afgevallen en 9 cm buikomvang minder! Voor iedereen die al wat sportervaring heeft is dit zeker een fantastische ervaring en uitdaging.

Diana

Fasting is the first principle of medicine

 Make the switch, lose fat, fuel energy and get real results in just 10 days!

Sportvasten Emmeloord

#sportvasten #sportvastenemmeloord #sportvastencoach #sportvastenbijeco #gezondafvallen #personaltrainer #voedingscoach #afvallen #mindsetiseverything #foreveryoung #wandelvasten

× Hoi! Kan ik je helpen?