fbpx

Wij helpen mensen en bedrijven om te groeien en hun eigen oplossingen te vinden. We kunnen met strategische interventies op persoons- of groepsniveau blijvende veranderingen teweegbrengen. Organisatieontwikkeling, advies, training en coachingtrajecten zijn altijd maatwerk. We vertellen je er graag meer over.

Bepaal je koers en geef richting aan goed zelfbestuur

Wellicht ben je bekend met DISC, TMA, Belbin en/of MBTI, maar zoek je meer diepgang in een assessment en wil je je mindset veranderen of meer impact maken? Dan is een Identity Compass® profielanalyse een fantastisch ontwikkelinstrument voor jou! Haal het beste uit jezelf, je personeel en je organisatie. Door ontwikkeling van het menselijk kapitaal zijn mensen in staat organisaties te veranderen.

Voor Bedrijven en HR Professionals

Het resultaat van jouw bedrijf wordt voor een belangrijk deel bepaald door jouw werknemers. Zij bepalen jouw succes. Om dat succes te behalen heb je soms extra ondersteuning en expertise nodig. Ik vertel je graag wat ik voor jou, je team en jouw organisatie kan betekenen. Onze coaching en advies is maatwerk. Offertes gaan op aanvraag.

Wordt Meester over je Mindset

Ik ben zelf als MT-lid ongekend veel getest en heb allerlei rapporten en profielen over mijzelf gelezen, maar na Identity Compass® was ik direct verkocht. Heerlijk geen hokjes, kleurtjes, typetjes, generalisaties, pseudowetenschap of rollen, maar inzicht en bewustwording over de dynamische werking van ons brein ofwel hoe wij denken, communiceren, beslissingen nemen en ons gedragen in werk en privé. Identity Compass® gaat juist verder dan andere psychologische instrumenten. Daarnaast krijg je gerichte persoonlijke ontwikkeladviezen over het aanpakken van gesignaleerde valkuilen. Het is wereldwijd dé ontwikkeling- en communicatietool voor mens en bedrijf en stimuleert persoonlijke groei, levensgeluk, zelfregie en Flow (Mihaly Csikszentmihalyi/Arne Maus)! Sinds 2008 ben ik dan ook gecertificeerd als Identity Compass® Consultant en maak ik onderdeel uit van dit internationale netwerk.

Coaching & HRM Support

Identity Compass® zet ik sindsdien standaard in bij al mijn coachingstrajecten, niet alleen tot zeer grote tevredenheid van mijzelf, alsook van mijn cliënten en opdrachtgevers. Identity Compass® geeft richting en inzicht in metaprogramma’s, meet je mindset en cognitieve intenties, dus hoe je denkt, beslissingen neemt in bepaalde (werk)situaties en vooral waarom. Ontdek wat je waarden en doelwaarden zijn, wat je motiveert, hoe je presteert, waar je zelfsabotage zit en wat je ontwikkelpunten zijn. Jouw welzijn én groei staat voorop. Je herkent jezelf in het persoonlijkheidsprofiel en het geeft antwoorden op al je vragen. Je staat daardoor eerder open voor gedragsverandering, gaat beter en bewuster communiceren, je weet waar je naar toe gaat en kunt nieuwe besluiten maken om je doelen te behalen of om dingen in beweging te krijgen.

Human Capital – The secret of Happiness

Je leert in een persoonlijke coachsessie meer over jezelf én anderen, krijgt een positiever zelfbeeld, waardoor je beter gaat communiceren. Je kan hierdoor beter omgaan met tegenslagen, conflicten, belemmeringen, onzekerheid en stress in werk en privé.

Burn-out Scan

Bij coachsessies en door toepassing van het Identity Compass profiel is er regelmatig sprake van een bijvangst en wordt een indicatie gesignaleerd voor een burn-out of zelfs een verborgen burn-out.

Meten = Weten : Doe de Identity Compass® Scan

De uitslag geeft een volledig persoonlijkheidsprofiel weer van je:

  • Waarneming (11 onderdelen).
  • Motivatiefactoren (9 onderdelen).
  • Motivatieverwerking (11 onderdelen).
  • Informatieverwerking (20 onderdelen).

Het invullen vergt online ongeveer 45 minuten. De wetenschappelijke meta programma (denkvoorkeuren) analyse wordt helder in kaart gebracht in een uitgebreid rapport. De rapportage wordt stap voor stap met je besproken. Bepaalde combinaties van denkvoorkeuren hebben namelijk een directe invloed op iemands overtuigingen en gedrag. Het inzicht in de onderlinge combinaties biedt dan ook mogelijkheden om desgewenst gedrag te veranderen. Er worden praktische tips en tools aangereikt, waar je duurzaam mee verder kunt in werk en privé. Ontmoet jezelf, verbeter je communicatie, vergroot je bewustzijn en zelfkennis, maar wordt vooral meester over je mindset! Ga nu aan de slag met je mentale fitheid en ontwikkel letterlijk en figuurlijk de beste versie van jezelf, tenminste….als je er aan toe bent?!

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid

Persoonlijk en succesvol leiderschap van het allerhoogste niveau begint hier! Versterk je zelfinzicht, je communicatie, je mindset en breng jezelf w(m)eer in balans! Jouw kompas liegt nooit!

Effectieve Coaching en Analyse

Identity Compass® scans worden toegepast bij young professionals, first-timers, persoonlijke ontwikkelingstrajecten, communicatieproblemen, burn-out begeleiding, loopbaanbegeleiding, teamontwikeling en bij werving en selectie. Sinds 2008 werk ik al met het ‘building blocks‘ systeem van Identity Compass® en heb ik velen met succes verder kunnen coachen. Plan eenvoudig je Identity Compass® Pro-, Jobmotivation of 360° Feedback scan via  eco@bijeco.nl .

Meer Impact met de juiste Mindset

Wil jij een voorsprong op anderen? Kies dan voor een persoonlijk Identity Compass profiel (de ‘Professional’ versie) bij Eco. Dit kan al vanaf € 495,00 en is inclusief 1,5 uur bespreking en je eigen unieke persoonlijke denkstijlprofiel als naslagwerk.

Eens van gedachten wisselen en een afspraak maken?

Wij brengen organisaties in beweging

Wetenschappelijk gevalideerd

Ervaringen van anderen

Als organisatie zijn we groeiende en ontstond tijdens de trainingen met Eco een gesprek over onze groei. Op basis van zijn ervaring en management achtergrond wilde ik toch meer weten over mijn persoonlijke ontwikkeling als leider. De Identity Compass scan gaf me een karrevracht aan nieuwe inzichten waar ik concreet mee aan de slag kan binnen mijn team en bedrijf. Voor young professionals is dit een absolute eye-opener en kan ik verder groeien in mijn nieuwe rol. Het is vooral fijn om met Eco te sparren, omdat hij zelf ook door allerlei processen en stappen is gegaan.

André

Tijdens mijn coachingsgesprekken met Eco zijn door middel van het invullen van de identity compass mijn denkstijlen en voorkeuren in beeld gebracht. Het was voor mij een hele nieuwe manier om mijn gedragingen (persoonlijkheidsstructuren) in beeld te zien en vooral verrassend om er met een positieve bril naar te kunnen kijken. Eco heeft mij hierbij op een fijne en deskundige wijze begeleid, op een manier die bij mij past en waarbij ik mezelf kon zijn. Bedankt voor al je tijd, het rapport en de heldere uitleg.

Judith

Ik was aanvankelijk wat sceptisch, maar de uitleg van het rapport en de sessies met Eco naderhand hebben echt mijn ogen geopend. Geen onderbuik, maar wetenschappelijke data werd me zeer verhelderend gepresenteerd. Het was niet alleen herkenning, maar ook erkenning van struggels, successen en diepe dalen van mijzelf. Als je meer uit jezelf wilt halen dan kan ik Eco en Identity Compass je van harte aanbevelen.

Klaas

Doordat ik telkens tegen dezelfde dingen aanliep in mijn werk heb ik contact opgenomen met Eco. Aan de hand van de fijne gesprekken met Eco, kwam er wonderwel uit dat ik eigenlijk een totaal verkeerde baan heb en gewezen werd op punten waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Als je niet echt weet wat je bestemming is, is het lastig zoeken, maar ook frustrerend. Ik weet nu waar ik naar toe wil en ben me veel meer bewust geworden van mijn eigen gedrag. Voor mij is dit dé beste investering geweest in mijzelf! Met alle opgedane nieuwe inzichten heb ik nu een helder vizier op mijn toekomst.

Saskia

De puzzelstukjes vielen direct op z’n plek bij de uitleg van mijn Identity Compass profielanalyse. Zeer verhelderend en uitgebreid is me alles uitgelegd. Van tranen tot lachen, het is was werkelijk geweldig om met Eco dit traject te doen. Je gaat het ook pas zien als je het door hebt. Bedankt voor al je hulp en je tijd!

David

Connecting the dots! That’s what it is. Thanks Eco for helping me thrive. You changed my life forever!

Caroline

Your Profile reveals your Why and your How

#denkstijldeskundige #metaprofielanalyse #denkvoorkeuren #nlp #identitycompass #brainwork #personalcoach #nlpcoach #zelfregie #persoonlijkeontwikkeling #zakelijkeontwikkeling #humancapital #mindfit #assessment #persoonlijkheidsprofiel #eyeopeners

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag