fbpx

Gezond afvallen in Emmeloord doe je bij Eco! Heb je overgewicht, geen fit gevoel, lichamelijke klachten of ben je gewoon op zoek naar een gezondere leefstijl? Stop dan met diëten en ga gezonder eten! Gezondheid, vitaliteit en een goede weerstand staan bij veel mensen op nummer 1. Gezondheid is immers het belangrijkste wat we hebben! Veel problemen vloeien namelijk voort uit onze voedingskeuzes.

Gezond afvallen bij Eco in Emmeloord

Als experts in voedingsbegeleiding zijn wij toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn over jouw voedingskeuzes.  Wij kijken dan ook net iets verder. Bij afvallen draait alles om anders te gaan eten. Maak het jezelf makkelijk met een voedingsplan op maat en werk zo aan een gezonde relatie met voeding. Zet vandaag de eerste stap naar een gezonder leven en verbeter jouw gezondheid. Gezondheid is je grootste kapitaal.

Gezond Afvallen zonder Jojo-effect met blijvend resultaat

Ons succesvolle lifestyleprogramma kent een wekelijks weegmoment, geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief een handige app en boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Maak juist nu een Leefstijl Switch samen met je Leefstijlcoach

Het programma is meer dan alleen afvallen en leert je;
–  Gezondere voedingskeuzes te maken
–  Gevarieerder te eten
–  Succesvol afvallen zonder jojo-effect
–  De juiste hoeveelheden per eetmoment tot je te nemen
–  Meer te bewegen en minder te zitten
–  Wat een gezonde leefstijl is
–  Positief in het leven staan
–  Controle te hebben over je eigen lichaam en gewicht
–  Regie over je gezondheid te nemen
–  Een gezonde relatie met voeding op te bouwen
–  De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Gezond Afvallen met Gezonde Voeding

Ons voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum en op de Richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad. Je hoeft geen chef-kok te zijn; wij berekenen je calorieën en macro’s. Je krijgt zicht en grip op je BMI, vetpercentage, buikomvang en meer. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar biedt structuur en leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Stop met diëten, ga voor resultaat, leer gezonder te eten met een voedingsplan op maat

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het 12 weken durende lifestyleprogramma meer over de kracht van voeding. Hoe je tevens balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, je beweegpatroon en je ontspanningsmomenten. Je staat er niet alleen voor! Je kunt elke dag starten met jouw persoonlijke voedingscoach! Eén die je helpt, steunt en voorziet van tips waar je voor de rest van je leven wat aan hebt! Honderden mensen zoals jij hebben wij inmiddels met succes geholpen.

Gezond Afslanken zonder dieet?

Wij delen graag onze jarenlange ervaringen en coachen dagelijks cliënten naar een gezondere manier van eten, bewegen en leven. Wij geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is. Check onze werkwijze en enkele succesverhalen van ons. Wanneer start jij met dit succesvolle programma? Meld je vandaag nog aan via eco@bijeco.nl of stuur je bericht naar 0620832418 (Eco) of naar 0616045081(Aron). Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van een gezond en evenwichtig leven.

Ervaringen van anderen

Aron bedankt! 11 kg lichter in 12 weken. Dank voor al je tips en positieve begeleiding.

Mark

Vanmorgen afscheid genomen van de cardioloog. Dankzij Eco ben ik 43 kilo afgevallen en zijn mijn bloeddruk en hartspier weer gezond verklaard. De cardioloog was zeer trots op dit resultaat. Na controle bij de huisarts mag ik nu ook van de medicatie af. Thanks Eco

Sandra

Bedankt voor de zorgvuldige begeleiding! Ze nemen écht de tijd voor je. Aanrader!

Marjan

Op 11 januari 2021 begonnen met 12 weken benfit. Na deze 12 weken, 17 kilo afgevallen. Bedankt voor je positieve coaching. Elke week maar weer!

Petra

In verband met leververvetting en mijn reumatische aandoening wilde ik afvallen en fitter worden. Na 12 weken ben ik 10 kg afgevallen bij Eco en na 6 weken waren zelfs mijn lever bloedwaarden gehalveerd! Onwijs bedankt voor de positieve begeleiding en waardevolle tips.

Rixtia

De intake en kennismaking was erg prettig en vooral helder. Elke week even wegen en een praatje over de voortgang met Eco vond ik inspirerend en motiverend. Dat heeft zeker bijgedragen aan mijn resulaat – 24kg. Bedankt voor alles en vooral voor de fijne begeleiding en goede nazorg!

Angela

Afgelopen mei woog ik 87.7 kg. Reden genoeg om een traject bij Eco te volgen om af te vallen. Gezonder eten, meer bewegen is nu gewoon geworden met 66,3 kg als resultaat (-21,4 kg)! Iedereen bedankt voor al jullie steun gedurende dit traject.

Debbie

Na 12 weken voedingsbegeleiding en elke week lekker boksen bij Eco, ben ik 16 kg afgevallen en is mijn buikomvang 16 cm afgenomen. Superblij met deze resultaten!

Lizzy

Top coach.. vriendelijk, betrouwbaar en je hoeft geen schaamte bij hem te hebben. Hij helpt je waar nodig en is altijd positief. Het resultaat? 20 kilo afgevallen!!!!

Marjolein

Superblij met mijn resultaat! 16 kg kwijt dankzij de professionele coaching en fijne begeleiding van Eco.

Karin

Ik heb de 4 weken thuis challenge gevolgd bij Eco en dat verliep helemaal naar wens. Ik ben 4,5 kg kwijtgeraakt en elke week hadden we even telefonisch contact over hoe het ging. Bedankt voor alles en het is makkelijk te volgen.

Frans

Let food be thy medicine and medicine be thy food

Boost je gezondheid met Vegan Flex en Switch vaker naar Vegan
Onze lifestyle concepten helpen je op weg naar een betere gezondheid

Klik op de onderstande banner voor een Gratis HealthCheck

Nutrition is your key to fitness!

#gezondafvallen #afvallenemmeloord #voedingsadvies #afvallen #afvalraceemmeloord #persoonlijkebegeleiding #gezondafvallenbijeco #lifestylecoach #thuischallenge #personaltrainer #healthcheck #benfit #leefstijlcoach #voedingscoach #leefstijlswitch× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag