fbpx

Wij zijn al meer dan 8 jaar dagelijks actief op het gebied van coaching, training en voedingsbegeleiding. Honderden mensen zoals jij hebben wij inmiddels met succes geholpen. Laat je inspireren en lees hier de verschillende ervaringen en resultaten van een aantal cliënten van ons. 

Deel je succesverhaal via deze link.

Proof of Progress

Vanmorgen afscheid genomen van de cardioloog. Dankzij Eco ben ik 43 kilo afgevallen en zijn mijn bloeddruk en hartspier weer gezond verklaard. De cardioloog was zeer trots op dit resultaat en na controle bij de huisarts mag ik ook van de medicatie af. Thanks Eco

Let food be thy medicine and medicine be thy food

Sandra

Al meer dan een jaar voelde ik me uitgeput en opgebrand en vond ik mijn situtatie uitzichtloos. De afgelopen 5 weken ben ik intensief met Eco in gesprek gegaan en werk ik nu aan mijn herstel van een burn-out. Ik maak nu andere keuzes, zie het leven weer zitten en zit weer beter in mijn vel. Er is weer ruimte ontstaan en ik denk nu ook over dingen anders na dan voorheen. Ik heb veel geleerd in korte tijd en kan je Eco van harte aanbevelen.

Brigiet

Op 11 januari 2021 begonnen met 12 weken benfit. Na deze 12 weken, 17 kilo afgevallen. Bedankt Eco, voor je positieve coaching, elke week maar weer!

Petra

Na wat gesprekken met Aron heb ik besloten om voor de VeganFlex detox te gaan. Sinds ik mijn eetpatroon helemaal heb omgegooid en bewuster geworden ben van wat ik eet, ben ik na de 10 daagse kuur nog 2 dagen aaneengesloten vegan blijven eten. Ik voel mij fitter, energieker en zit vooral lekkerder in mijn vel. Na 10 dagen was ik 4.2 kg kwijt, maar na 4 weken zit ik al op -7 kg, – 2% qua vetpercentage, -8 cm buikomvang en is zelfs mijn spiermassa toegenomen.

Joey

Na de sportvastenkuur was ik 4 kilo kwijt, maar de motivatie en energie die ik er van kreeg vond ik veel belangrijker. Sportvastencoach Eco heeft me veel geleerd over voeding en ik voel me er supergoed bij.

Bas

Ik heb onder begeleiding van Eco het Flex Vegan detox dieet gevolgd. In een kort tijdsbestek van 10 dagen ben ik 4 kg afgevallen. Omdat ik weinig tijd had om te sporten ivm mijn studie, maar toch snel wat kilo’s kwijt wilde, heb ik voor deze methode gekozen. Het is een hele gezonde manier van afvallen en heb geen moment hongergevoel gehad. Ik zit nu weer heerlijk in mijn vel, deadline studie gehaald en pak morgen weer mijn passie voor de wielrensport op. Bedankt Eco voor je support!

Anita

Als organisatie zijn we groeiende en ontstond tijdens de trainingen met Eco een gesprek over onze groei. Op basis van zijn ervaring en management achtergrond wilde ik toch meer weten over mijn persoonlijke ontwikkeling als leider. De Identity Compass scan gaf me een karrevracht aan nieuwe inzichten waar ik concreet mee aan de slag kan binnen mijn team en bedrijf. Voor young professionals is dit een absolute eye-opener en kan ik verder groeien in mijn nieuwe rol. Het is vooral fijn om met Eco te sparren, omdat hij zelf ook door allerlei processen en stappen is gegaan.

André

Wat een heerlijke coachsessie was dit zeg! Ik heb er echt wat aan gehad! Wat een verademing om een keer niet in het geneuzel te bijven hangen en het was lekker straight to the point. Ben blij dat je mij dat gaf!

Sonja

Bedankt Aron! -22 kg! Het resultaat van een goed voedingsschema in combinatie met personal training bij Aron.

Naomi

Ik train nu 5 jaar bij Eco en wil niet meer zonder. Ik voel me er thuis en heb mezelf nog nooit zo’n goed kado gegeven!

Guido

Doordat ik telkens tegen dezelfde dingen aanliep in mijn werk heb ik contact opgenomen met Eco. Aan de hand van de fijne gesprekken met Eco, kwam er wonderwel uit dat ik eigenlijk een totaal verkeerde baan heb en gewezen werd op punten waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Als je niet echt weet wat je bestemming is, is het lastig zoeken, maar ook frustrerend. Ik weet nu waar ik naar toe wil en ben me veel meer bewust geworden van mijn eigen gedrag. Voor mij is dit dé beste investering geweest in mijzelf! Met alle opgedane nieuwe inzichten heb ik nu een helder vizier op mijn toekomst.

Saskia

Eindelijk iemand die echt naar je luistert en met je meedenkt .Zo blij met het behaalde resultaat. Een lifestyle die ik vol kan houden.

Neeltje

Na de Vegan 10 daagse heb ik vandaag het weeg moment gehad… Wel spannend maar eigenlijk deden de geloste kilo’s er niet meer toe. Tijdens het dieet begon ik me al veel fitter en beter te voelen. Ik heb anders, maar heel lekker gegeten zonder opgeblazen gevoel. En normaliter neem ik pijnstilling voor m’n si gewrichten, in deze 10 dagen met voor mijn doen veel beweging heb ik deze niet nodig gehad ! Kortom een win win situatie! Het eten bevalt me zo goed dat ik zeker meerdere dagen per week vegan blijf eten. Bedankt Eco! 💪🏾🙏🏽

Padmini

Afgelopen mei woog ik 87.7 kg. Reden genoeg om een traject bij Eco te volgen om af te vallen. Gezonder eten, meer bewegen is nu gewoon geworden met 66,3 kg als resultaat (-21,4 kg)! Iedereen bedankt voor al jullie steun gedurende dit traject.

Debbie

10 dagen de vegan switch/flex via Eco gevolgd, om mijn lichaam te ontgiften en een boost te geven om verder af te vallen. Resultaat na tien dagen 3,5 kg afgevallen en -5 cm buikomvang! Nu verder met mijn nieuwe schema. Het was af en toe afzien maar ff doorbijten en er was resultaat.

Willem

Als je lichaam al veel te verduren heeft gehad….. De weegschaal iedere maand een kilootje meer aangeeft. Tja, dan wordt het tijd dat je de switch gaat maken…. Eco heeft mij en mijn man geholpen die switch te maken.. eerst detox van 10 dagen gedaan en zelf ben ik nog even doorgegaan met het 12 weken gezond afvallenprogramma! Naast het enorme gewichtsverlies (-17kg) voel ik me fitter, slaap ik beter, heb weer energie voor 2. Eigenlijk voel ik me weer als herboren! Ik zal de wekelijkse weegmomenten en de peptalks missen. Nu zelf doorgaan met bewust eten en lief zijn voor mijn lichaam….. Thanx Eco!!

Angelique

Door de Vegan Switch ben ik 3kg afgevallen, mijn huid is mooier en ik ervaar meer energie. Ik leef nu al aardig volgens de Vegan Switch richtlijnen (veel groente, wandelen en sporten). Het bevalt me tot nu toe zeer goed om af en toe wat extra aandacht te besteden aan mijn levensstijl en bewerkte voeding, suikers en een wijntje even te laten staan. Het kost wel wat extra tijd en energie om alles te bereiden, maar het is heel goed vol te houden. Voor iedereen die een gezondere levensstijl wil, is de Vegan Switch een perfecte manier om dit te bereiken! En die 10 dagen zijn echt te doen hoor! Ik zeg doen!

Anna

Een lang gekoesterde wens kwam in vervulling bij het behalen van mijn zwarte band karate. Eco heeft me geweldig goed klaargestoomd voor het zware examen. ‘Very Good’ was het unaniem bij de examencommisie. Ik ben nu hard aan het trainen voor mijn 2e Dan en had nooit gedacht dat ik daar voor zou gaan. Wil je verder in karate, kom dan bij Eco trainen!

Eddie

Ik sport nu al 4 jaar in groepsverband bij Eco en de begeleiding stopt niet bij de deur. Hij staat altijd voor je klaar en komt zijn afspraken na.

Gertrud

Na verschillende afval pogingen met maar weinig resultaat, contact opgenomen met Eco Kleefstra. Op advies gestart met de 10 daagse vegan switch. Moet eerlijk zeggen, was even doorzetten maar gelukkig hier een creatieve kok in huis die de groenten heerlijk wist te bereiden. Resultaat: kledingmaat kleiner, maar vooral fitter, bomvol energie en geen nare opvliegers meer gehad 😅! Dank je wel Eco

Jeannette

Hey Eco, bedankt voor de tip om te gaan sportvasten en de positieve begeleiding! Het resultaat -9,5 cm buikomvang en -5,9 kg kwijt in 10 dagen. Wel blij dat het erop zit.

Peter

Ik ben een maand geleden begonnen met de Vytal voedingsapp bij Eco en ben ontzettend blij met deze superhandige app. Ik ben al 4kg afgevallen, ervaar meer energie en vind het heerlijk om te zoeken naar lekkere recepten. De keuze is werkelijk ongekend en wat ik vooral fijn vind is dat je ook je eigen ding kan doen binnen die app. Ik hoef niet meer na te denken over wat ik moet eten, het staat allemaal in mijn mobiele kookboek en alles wijst zich vanzelf. Ik was eerst wat sceptisch, maar ben helemaal om en kan hem iedereen aanraden. Ook het contact met Eco verloopt super!

Saskia

Ik ben een lekkerbek, hou van een gezellig wijntje en wil mijn Bourgondische leefstijl niet loslaten. Met dit verhaal kwam ik bij Eco terecht, omdat ik voor mijn gevoel dichtgroeide en er toch wat moest veranderen. Via via kwam Eco in beeld en heb ik toch maar eens een afspraak met hem gemaakt. Dit was zo geregeld en zijn realistische nuchtere kijk sprak mij direct aan. Gezond eten in combinatie met dagelijks meer bewegen leek me wel wat. De weegschaal gaf zoveel info aan, dat ik ook wel door had dat het zo niet langer kon. Het eerste weekmenu had ik dezelfde dag al binnen en ik ben heel gedreven van start gegaan. De wekelijkse weegmomenten waren voor mij die bewuste stok achter de deur. En wat me in al die jaren niet gelukt is, is dat ik 11 kilo kwijt ben geraakt in 12 weken!!!!! Mijn bloeddruk was wat aan de hoge kant, maar die is inmiddels in ook in orde. Ik voel me een stuk energieker en fitter, heb veel nieuwe inzichten opgedaan en ben me veel bewuster van wat ik dagelijks nu eet. Bedankt voor al je hulp, je positieve appjes en je enthousiaste begeleiding. Zonder jou was ik niet zo ver gekomen!!!!! Bedankt Eco

Janneke

De 24 weken personal training en voedingsbegeleiding met Aron waren in 1 woord geweldig! Ik ben afgevallen, sterker geworden, voel me fitter en heb elke sessie met veel plezier beleefd. Bedankt Aron; je bent een toptrainer!!!

Denise

6 maanden geleden droeg ik 16 kg 24/7 ’teveel’ met me mee….na 3 maanden PT bij Eco en daarna nog 3 maanden “onderhoud” ben ik 16 kg kwijt! Lieve Eco…bedankt voor de gesprekken…bedankt voor het uithuilen….bedankt voor het lachen….bedankt voor het scheppen van orde in mijn chaos…. ik vind je een topper! #16 kg lichter #yes

Diny

Ik heb samen met Eco de Vegan Switch gedaan. De 10 daagse detoxkuur is me goed bevallen en de resultaten mogen er ook zijn. Mijn buikomvang is 5 cm afgenomen en ben ik ook nog eens 3 kilo afgevallen. Bovendien heb ik ook nog eens heerlijk gegeten, waren de smoothies lekker en kan ik het iedereen aanraden.

Susanne

Na 12 weken voedingsbegeleiding en elke week lekker boksen bij Eco, ben ik 16 kg afgevallen en is mijn buikomvang 16 cm afgenomen. Superblij met deze resultaten!

Lizzy

Na 10 dagen sportvasten bruis ik van de energie, is mijn conditie beter, is mijn hoofdpijn weg en voel ik me goed! Het resultaat: 3 kilo afgevallen en 9 cm buikomvang minder! Voor iedereen die al wat sportervaring heeft is dit zeker een fantastische ervaring en uitdaging.

Diana

Een hele goede karateleraar van onze zoon en tevens een top personal trainer.

Tirza

Ik voel me herboren na het sportvasten! Ik heb veel meer energie en ben 7 kilo kwijt. Het is bizar om te ontdekken hoeveel suiker ik voorheen gebruikte en in hoeveel producten dat eigenlijk zit. Sportvasten is zoveel meer dan alleen gewichtsverlies. Binnen 10 dagen zie en voel je resultaat!

Rob

De 12 weken personal training waren top! Veel geleerd, veel afgevallen, sowieso veel gedaan, en ik voel me stukken beter! What you see is what you get! Geen poespas en precies wat ik zocht en nodig had! Bedankt man!

Gert

Een seizoen lang heb ik elke woensdagmiddag voetbalfysieke trainingen gevolgd bij Eco. De trainingen hebben mij veel geholpen en bovenal bijgedragen aan mijn stap richting Cambuur.

Younes

In 1 woord geweldig! 24 kilo afgevallen!!! Zonder Eco was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Sandra

Eco is een mensenmens, maakt snel verbinding, geeft vertrouwen en denkt altijd win-win. Na zijn jarenlange sales en managementervaring is hij niet gestopt met leren. De inzichten en methodieken die hij zich de afgelopen jaren eigen heeft gemaakt, maken hem tot een ideale trainer en coach.

Dick

Ik heb veel aan je sessies gehad Ik ga zo door en dat voelt heel goed! Ik heb zeker bepaalde dingen achter me gelaten en probeer dat ook steeds meer te doen!

Bianca

Enorm blij met zijn support en begeleiding! Makkelijk benaderbaar en weet je goed te motiveren! Enorm blij met m’n resultaat en tools om door te gaan!!!! Thanks Eco

Rianne

Gisteren een zeer inspirerende coachsessie ervaren en eindelijk mijzelf eens ontmoet. Zeer herkenbaar, concreet en oplossingsgericht! De wereld is eindelijk van mijn schouders af. Bedankt Eco!

Nico

Een goede manier om met je lijf bezig te zijn. Eco is een mooie vent met het hart op de goede plek. Boksen op woensdag is erg leuk en ontspannend!

Ferdinand

Op 2 januari ben ik bij Eco het voedingsadvies gaan volgen. Nu 12 weken verder ben ik 12,5 KG kwijt. Bedankt Eco!

Catherinus

12 geleden het roer omgegooid met resultaat en 15 kilo lichter! Bedankt Eco!!! Je bent een topper!!! En we gaan gewoon door natuurlijk!

Diane

Net klaar met mijn 12 weken voedingsprogramma bij Eco. Lekkere maaltijden, goed advies/tips en persoonlijke begeleiding. Ook het resultaat mag er zijn!

Margaretha

Eindelijk een trainer gevonden die niet alleen de training belangrijk vindt, maar ook jou als persoon!

Carla

Top coach.. vriendelijk, betrouwbaar en je hoeft geen schaamte bij hem te hebben. Hij helpt je waar nodig en is altijd positief. Het resultaat? 20 kilo afgevallen!!!! Een topper dus!

Marjolein

Twaalf weken begeleiding en training gehad van de altijd positieve en sympathieke Eco, resultaat mag er wezen, voel me weer fit, mentaal sterk en positief en bijna 11 kg lichter. Bedankt Eco, dikke zoen!

Sigrid

Fantastische begeleiding. Goede gerichte specifieke oefeningen, die aansluiten op eigen behoefte. Kortom erg blij met Eco.

Remco

Topsport lokatie met een geweldig mens als trainer. Weet je keer op keer weer goed te motiveren, en er een leuke afwisselende training van te maken.

Astrid

We zijn weer heerlijk bezig geweest BijEco!! Top trainer!

Nopbasicbeach

Bij Eco vond ik een gesprekspartner die gelijk raak schoot in de kern tijdens het eerste gesprek. Zo ben ik in hele korte tijd weer een beetje meer ’thuis gekomen’ en weet ik wat mag gaan doen. Dit op een professionele, leuke wijze. Héél waardevol! Top dus bij Eco.

Leonie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mensen die met succes zijn afgevallen, weer beter in hun vel steken en hun gezondheid hebben verbeterd. Het kan voor iedereen mogelijk zijn om gewicht te verliezen en een gezonde levensstijl te behouden door een toegewijde inspanning en vastberadenheid.

It’s what they say….

#personaltrainer #personalcoach #gezondafvallen #voedingscoach #succesverhalen #testimonials #lifegoals #nlpcoach #gezondafvallenemmeloord

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag