Na 36 weken ben ik 35 kilo afgevallen en heb ik mijn doel ruimschoots behaald. Zelfs mijn medicatie is gehalveerd en doe ik weer leuke dingen! Thanks Eco

Sandra

De 24 weken personal training en voedingsbegeleiding met Aron waren in 1 woord geweldig! Ik ben afgevallen, sterker geworden, voel me fitter en heb elke sessie met veel plezier beleefd. Bedankt Aron; je bent een toptrainer!!!

Denise

6 maanden geleden droeg ik 16 kg 24/7 ‘teveel’ met me mee….na 3 maanden PT bij Eco en daarna nog 3 maanden “onderhoud” ben ik 16 kg kwijt! Lieve Eco…bedankt voor de gesprekken…bedankt voor het uithuilen….bedankt voor het lachen….bedankt voor het scheppen van orde in mijn chaos…. ik vind je een topper! #16 kg lichter #yes

Diny

Ik heb samen met Eco de Vegan Switch gedaan. De 10 daagse detoxkuur is me goed bevallen en de resultaten mogen er ook zijn. Mijn buikomvang is 5 cm afgenomen en ben ik ook nog eens 3 kilo afgevallen. Bovendien heb ik ook nog eens heerlijk gegeten, waren de smoothies lekker en kan ik het iedereen aanraden.

Susanne

Na 12 weken voedingsbegeleiding en elke week lekker boksen bij Eco, ben ik 16 kg afgevallen en is mijn buikomvang 16 cm afgenomen. Superblij met deze resultaten!

Lizzy

Na 10 dagen sportvasten bruis ik van de energie, is mijn conditie beter, is mijn hoofdpijn weg en voel ik me goed! Het resultaat: 3 kilo afgevallen en 9 cm buikomvang minder! Voor iedereen die al wat sportervaring heeft is dit zeker een fantastische ervaring en uitdaging.

Diana

Een hele goede karateleraar van onze zoon en tevens een top personal trainer.

Tirza

Ik voel me herboren na het sportvasten! Ik heb veel meer energie en ben 7 kilo kwijt. Het is bizar om te ontdekken hoeveel suiker ik voorheen gebruikte en in hoeveel producten dat eigenlijk zit. Sportvasten is zoveel meer dan alleen gewichtsverlies. Binnen 10 dagen zie en voel je resultaat!

Rob

De 12 weken personal training waren top! Veel geleerd, veel afgevallen, sowieso veel gedaan, en ik voel me stukken beter! What you see is what you get! Geen poespas en precies wat ik zocht en nodig had! Bedankt man!

Gert

Een seizoen lang heb ik elke woensdagmiddag voetbalfysieke trainingen gevolgd bij Eco. De trainingen hebben mij veel geholpen en bovenal bijgedragen aan mijn stap richting Cambuur.

Younes

In 1 woord geweldig! 24 kilo afgevallen!!! Zonder Eco was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Sandra

Eco is een mensenmens, maakt snel verbinding, geeft vertrouwen en denkt altijd win-win. Na zijn jarenlange sales en managementervaring is hij niet gestopt met leren. De inzichten en methodieken die hij zich de afgelopen jaren eigen heeft gemaakt, maken hem tot een ideale trainer en coach.

Dick

Ik heb veel aan je sessies gehad! Ik ga zo door en dat voelt heel goed! Ik heb zeker bepaalde dingen achter me gelaten en probeer dat ook steeds meer te doen!

Bianca

Enorm blij met zijn support en begeleiding! Makkelijk benaderbaar en weet je goed te motiveren! Enorm blij met m’n resultaat en tools om door te gaan!!!! Thanks Eco

Rianne

Gisteren een zeer inspirerende coachsessie ervaren en eindelijk mijzelf eens ontmoet. Zeer herkenbaar, concreet en oplossingsgericht! De wereld is eindelijk van mijn schouders af. Bedankt Eco!

Nico

Een goede manier om met je lijf bezig te zijn. Eco is een mooie vent met het hart op de goede plek. Boksen op woensdag is erg leuk en ontspannend!

Ferdinand

Op 2 januari ben ik bij Eco het voedingsadvies gaan volgen. Nu 12 weken verder ben ik 12,5 KG kwijt. Bedankt Eco!

Catherinus

12 geleden het roer omgegooid met resultaat en 15 kilo lichter! Bedankt Eco!!! Je bent een topper!!! En we gaan gewoon door natuurlijk!

Diane

Net klaar met mijn 12 weken voedingsprogramma bij Eco. Lekkere maaltijden, goed advies/tips en persoonlijke begeleiding. Ook het resultaat mag er zijn!

Margaretha

Eindelijk een trainer gevonden die niet alleen de training belangrijk vindt, maar ook jou als persoon!

Carla

Top coach.. vriendelijk, betrouwbaar en je hoeft geen schaamte bij hem te hebben. Hij helpt je waar nodig en is altijd positief. Het resultaat? 20 kilo afgevallen!!!! Een topper dus!

Marjolein

Twaalf weken begeleiding en training gehad van de altijd positieve en sympathieke Eco, resultaat mag er wezen, voel me weer fit, mentaal sterk en positief en bijna 11 kg lichter. Bedankt Eco, dikke zoen!

Sigrid

Fantastische begeleiding. Goede gerichte specifieke oefeningen, die aansluiten op eigen behoefte. Kortom erg blij met Eco.

Remco

Topsport lokatie met een geweldig mens als trainer. Weet je keer op keer weer goed te motiveren, en er een leuke afwisselende training van te maken.

Astrid

We zijn weer heerlijk bezig geweest BijEco!! Top trainer!

Nopbasicbeach

Bij Eco vond ik een gesprekspartner die gelijk raak schoot in de kern tijdens het eerste gesprek. Zo ben ik in hele korte tijd weer een beetje meer ‘thuis gekomen’ en weet ik wat mag gaan doen. Dit op een professionele, leuke wijze. Héél waardevol! Top dus bij Eco.

Leonie

It’s what they say….