In 1 woord geweldig! Zonder Eco was ik nooit gekomen waar ik nu sta!

Sandra

Eco is een mensenmens, maakt snel verbinding, geeft vertrouwen en denkt altijd win-win. Na zijn jarenlange sales en managementervaring is hij niet gestopt met leren. De inzichten en methodieken die hij zich de afgelopen jaren eigen heeft gemaakt, maken hem tot een ideale trainer en coach.

Dick

Ik heb veel aan je sessies gehad! Ik ga zo door en dat voelt heel goed! Ik heb zeker bepaalde dingen achter me gelaten en probeer dat ook steeds meer te doen!

Bianca

Enorm blij met zijn support en begeleiding! Makkelijk benaderbaar en weet je goed te motiveren! Enorm blij met m’n resultaat en tools om door te gaan!!!! Thanks Eco

Rianne

Gisteren een zeer inspirerende coachsessie ervaren en eindelijk mijzelf eens ontmoet. Zeer herkenbaar, concreet en oplossingsgericht! De wereld is eindelijk van mijn schouders af. Bedankt Eco!

Nico

Een goede manier om met je lijf bezig te zijn. Eco is een mooie vent met het hart op de goede plek. Boksen op woensdag is erg leuk en ontspannend!

Ferdinand

Op 2 januari ben ik bij Eco het voedingsadvies gaan volgen. Nu 12 weken verder ben ik 12,5 KG kwijt. Bedankt Eco!

Catherinus

12 geleden het roer omgegooid met resultaat en 15 kilo lichter! Bedankt Eco!!! Je bent een topper!!! En we gaan gewoon door natuurlijk!

Diane

Net klaar met mijn 12 weken voedingsprogramma bij Eco. Lekkere maaltijden, goed advies/tips en persoonlijke begeleiding. Ook het resultaat mag er zijn!

Margaretha

Eindelijk een trainer gevonden die niet alleen de training belangrijk vindt, maar ook jou als persoon!

Carla

Top coach.. vriendelijk, betrouwbaar en je hoeft geen schaamte bij hem te hebben. Hij helpt je waar nodig en is altijd positief. Het resultaat? 20 kilo afgevallen!!!! Een topper dus!

Marjolein

Twaalf weken begeleiding en training gehad van de altijd positieve en sympathieke Eco, resultaat mag er wezen, voel me weer fit, mentaal sterk en positief en bijna 11 kg lichter. Bedankt Eco, dikke zoen!

Sigrid

Fantastische begeleiding. Goede gerichte specifieke oefeningen, die aansluiten op eigen behoefte. Kortom erg blij met Eco.

Remco

Topsport lokatie met een geweldig mens als trainer. Weet je keer op keer weer goed te motiveren, en er een leuke afwisselende training van te maken.

Astrid

We zijn weer heerlijk bezig geweest BijEco!! Top trainer!

Nopbasicbeach

Bij Eco vond ik een gesprekspartner die gelijk raak schoot in de kern tijdens het eerste gesprek. Zo ben ik in hele korte tijd weer een beetje meer ‘thuis gekomen’ en weet ik wat mag gaan doen. Dit op een professionele, leuke wijze. Héél waardevol! Top dus bij Eco.

Leonie

It’s what they say….