fbpx

Weerbare mensen zijn minder kwetsbaar voor allerlei vormen van ongewenst gedrag. Denk aan intimidatie, seksueel grensoverschrijdend gedrag, agressie, geweld, pesten, zelfverdediging en risico’s nemen. De weerbaarheidstraining leert iedereen hun eigen persoonlijke kracht te ervaren, grenzen te stellen en op te komen voor zichzelf, maar werkt bovenal preventief. De kans is groot dat pesten, intimidatie, misbruik en geweld stopt als je goed reageert op een situatie. Eco maakt gebruik van psychofysieke oefenvormen en methodieken uit het Rots & Water (sociaal-emotionele weerbaarheid), Bokscoaching, Systeemopstellingen, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactuele Analyse (TA) en Karate. Deze unieke combinatie van coaching en beweging verbetert zowel de fysieke als mentale gezondheid bij jongeren(tienerjongens), jongvolwassenen en volwassenen. De weerbaarheidstraining wordt individueel en volgens afspraak aangeboden. 

The art of non-verbal communication is the language of leadership

Ben jij voldoende weerbaar voor de wereld van vandaag of heb je een andere hulpvraag? Bel of mail me gerust voor meer informatie voor een individueel traject bij Eco. Wij zetten je zowel fysiek als mentaal in beweging!

#personalcoach #nlpcoach #rotsenwatertrainer #karatecoach #weerbaarheid #sportcoaching #mentaletraining #mentalcoach #personaltrainer #sportcoach #bokscoaching #zelfregie

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag