De bokszaktraining is een effectieve ‘zero contact’ trainingsmethode om verantwoord, intensief, veilig, leuk en supereffectief te werken aan je ‘boxing skills’. Het bewegingsconcept leert je technisch correct te boksen en te trappen op hoge intensiteit. De zaktraining is uniek en als programma onder andere gebaseerd op de Knock-Out en Boxercise trainingsmethodes die karateka’s, boksers en kickboksers gebruiken. Boxercise is ontwikkeld door Andy Wake en een initiatief van de Nederlandse Boksbond. Boksen, ook wel bekend als ‘the noble art of selfdefence’, is een wereldwijd beoefende sport, helpt mensen gezonder en weerbaarder te worden en is één van de meest gerespecteerde ter wereld, met name vanwege de vereiste discipline en doorzettingsvermogen.

Are you ready to rumble?

Een Boxercise of Knock-Out bokssessie is te boeken als Personal Training sessie, als bedrijfstraining, als teamtraining, als schooltraining of te volgen binnen een 45 minuten durende Group Training. Check het rooster voor de lessen.

Boksen heeft een groot aantal fysieke voordelen, zoals:

  • Conditieopbouw
  • Vetverbranding
  • Krachtopbouw in het hele lichaam
  • Ontladen van stress en spanning
  • Je leert technisch correct te boksen

#boxercisebijeco  #zaktraining  #knockout #boxercise #boxerciseemmeloord #boxingbag #padwork #bagwork #bokszaktrainingemmeloord