fbpx

De bokszaktraining is een effectieve ‘zero contact’ trainingsmethode om verantwoord, intensief, veilig, leuk en supereffectief te werken aan je ‘boxing skills’. Het bewegingsconcept leert je technisch correct te boksen en te trappen op hoge intensiteit. De zaktraining is uniek en als programma onder andere gebaseerd op de Knock-Out, Heavy Bag, B-Kick, Karate en Boxercise trainingsmethodes die karateka’s, boksers en kickboksers gebruiken. Boksen, ook wel bekend als ’the noble art of selfdefence’, is een wereldwijd beoefende sport, helpt mensen gezonder en weerbaarder te worden en is één van de meest gerespecteerde ter wereld, met name vanwege de vereiste discipline en doorzettingsvermogen. Met meer dan 30 jaar vechtsportervaring en gediplomeerde instructeurs die lesgeven ben je bij ons aan het juiste adres.

Are you ready to Rumble?

Een Knock-Out bokssessie is te boeken als Personal Training sessie, als bedrijfstraining, als teamtraining of te volgen binnen een 45 minuten durende groepsles. Check het rooster voor de lessen.

Note: Heb je klachten, zoals hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, last van benauwdheid, reuk en/of smaakverlies, kom dan niet en blijf dan thuis!

The perfect stress release Workout

Boksen heeft een groot aantal fysieke voordelen, zoals:

  • Conditieopbouw
  • Vetverbranding
  • Krachtopbouw in het hele lichaam
  • Ontladen van stress en spanning
  • Je leert technisch correct te boksen

Heavy bag boxing is my Therapy

When live gets tough, put on your boxing Gloves

#boxercisebijeco  #zaktraining  #knockout #boxercise #boxerciseemmeloord #boxingbag #padwork #bagwork #renrakuwaza #bokszaktrainingemmeloord

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag