fbpx

Door de trainingen bij Aron en Eco heb ik het plezier in het sporten weer helemaal teruggevonden, maar is ook mijn passie voor een gezonde leefstijl en het lesgeven weer aangewakkerd. Het resultaat is dat ik dus nu weer met veel plezier voor de groep sta. De afgelopen 12 jaren heb ik binnen twee sportscholen in Emmeloord veel mensen met plezier mogen trainen en begeleiden naar een gezondere leefstijl. Deze lessen bestonden uit verschillende fitness- en groepslessen, zoals RPM, Spinning, Bodypump, Small Group, Battle, Bodyvive, Hiit, Core Fit en Functional Training.

Health is the new Wealth

Ik vind het superleuk om al die kilometers sport- en lesgeefervaring te delen en iedereen tijdens de trainingen te ondersteunen, maar ook uit te dagen bij het halen van hun persoonlijke doelen. Het enthousiasme dat ik daarvoor terugkrijg, maar ook de kleine betrokken setting geeft mij enorm veel energie en werkplezier. Ik heb met succes de opleiding Sportmassage afgerond en verzorg nu met veel plezier verschillende small group trainingen, sport- en ontspanningsmassages en personal training sessies bij Eco.

Massages en Behandelingen bij Rilana

Kom je ook bij ons trainen of wil je een afspraak maken voor sportmassage, blessurepreventie, medical taping, zwangerschapsmassage of ontspanningsmassage? Stuur dan je berichtje naar 0610643480 en ik vertel je er graag meer over. Massages en behandelingen vinden plaats in mijn praktijk bij Eco aan de Bouwerskamp 7 in Emmeloord.

Ontspanning en verlichting voor lichaam en geest

📧 info@rilanamasseuse.nl

🌐 www.rilanamasseuse.nl

Rilana Masseuse

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag