fbpx

Wij ondersteunen mensen en bedrijven in groeiprocessen. Mensen en bedrijven die verder willen.

Training & Coaching met Impact

Wil je aan de slag met een coach of mentor in Emmeloord? Of je nu loopbaanadvies, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei, of verbetering van specifieke vaardigheden zoekt, onze deskundige coaches staan klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes. Leer jezelf of je team beter kennen en overwin obstakels. Neem de eerste stap en ontdek de kracht van coaching en mentoring! We gaan graag met bedrijven, organisaties en jou in gesprek.

Coaching & Mentoring

Onze mentale gezondheid staat in het snelle, moderne leven enorm onder druk. Onze coaching- en mentoringaanpak is gericht op jouw individuele behoeften en doelen. Soms is het dan ook een kwestie van de juiste vragen stellen. We hebben allemaal interne conflicten tussen gedachten, gevoelens, acties, vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen, zowel op het werk als privé. Vaak maken we negatieve en ongezonde keuzes door een gebrek aan inzicht in onze manier van denken en kennis van onze mindset. Door bewust te worden van de werking van ons brein en hoe dit ons denken en gedrag beïnvloedt, kunnen we verandering teweegbrengen. Het is toch zonde om jarenlang vast te zitten in een beperkende mindset zonder deze inzichten?

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid

Waar liggen jouw talenten? Hoe neem jij beslissingen? Wat heb je nodig om meer energie te krijgen, stress te verminderen, je goed te voelen, mentaal beter te presteren, je doelen te bereiken, je zaken beter te managen, grip op je leven te krijgen, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen of veerkrachtiger te worden? Wat houdt je tegen, en wat kun je veranderen in je systemen, gedrag, vaardigheden, overtuigingen, cognitieve intenties, communicatie, voeding en/of levensstijl?

Leiderschap is niet te vatten in een simpel model, rol of situatie. Het vraagt om het vermogen om voortdurend te begrijpen wat er van je gevraagd wordt in een dynamische omgeving. Leiding geven en leiding nemen is mensenwerk, waarbij communicatie de basis vormt!

Meer Impact met de juiste Mindset in werk en privé

Sinds 2008 coach ik op basis van positieve psychologische concepten en methodieken zoals NLP, TA, IC, PCM, BOKS, systemisch werk, PG, BUDO, Oosterse wijsheidstradities en Kaizen. Ik werk met diverse groepen: jonge sporters, jongeren, volwassenen, ouders, trainers, ondernemers, teamleiders, teams, young professionals, bedrijven, managers, directeuren en CEO’s. Mijn doel is altijd om optimale inzichten en duurzame resultaten te behalen.

Voor sommigen is één ‘breakthrough‘ sessie al voldoende. Anderen komen jaarlijks langs, enkelen maandelijks, en sommigen hebben wekelijks behoefte aan korte, intensieve klankbord sessies. NLP coaching is oordeelvrij en gericht op persoonlijke groei, herstel, verandering en inspiratie. Het helpt je inzicht te krijgen in je eigen functioneren of dat van je team, in een ontspannen sfeer.

Waarom zou je hiermee wachten? Jouw hulpvraag, richting, levensgeluk, zelfkennis en situatiebewustzijn staan hierbij altijd centraal.

Mental coaching + Life coaching = NLP Coaching

Organisaties en relaties veranderen steeds sneller. De wereld om ons heen is in hoge mate in beweging en heeft veel impact op ons dagelijks functioneren. In deze prestatiemaatschappij, waarin het ‘normaal’ is dat je veel ballen in de lucht houdt, gaan we snel en vaak ongemerkt over eigen grenzen. Iedereen kan profiteren van een mentor. Je mentor helpt je om tot nieuwe inzichten te komen, zodat jij je mogelijkheden optimaal benut en obstakels overwint. Hoe mentaal vitaal ben jij vandaag de dag in deze veeleisende prestatiemaatschappij?

Waarbij kan coaching & mentoring helpen?

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Organisatie ontwerp en inrichting
 • Als je iets wil veranderen in je manier van denken
 • Klankborden of sparren om een probleem op te lossen
 • Iets leren om het zelf op te kunnen lossen
 • Belemmeringen elimineren
 • Sneller uit een burn-out komen
 • Je stress verlagen
 • Grenzen stellen en weerbaarder worden
 • Moeilijk bespreekbare thema’s bespreken
 • Beter presteren onder druk
 • Relaties verbeteren in werk en privé
 • Bedrijfsontwikkeling
 • Onderhandelingen
 • Managementvaardigheden
 • Een nieuwe koers uitstippelen, je richting bepalen
 • Om doelen te halen en (sport)prestaties te verbeteren
 • Een leefstijlswitch maken
 • Bij zelfvertrouwen, zelfinzicht, zelfcontrole, zelfreflectie, zelfregie en weerbaarheid
 • Optimaliseren van je levenskwaliteit
 • En nog veel meer…..

Voor inzicht, ontwikkeling en duurzaam resultaat

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise! Kies voor een coach en mentoring traject op maat en bepaal je koers:

 • Een traject van 12 maanden met wekelijks of maandelijks intensief contact
 • Een traject van 6 maanden met wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact
 • Een traject van 3 maanden met wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact
 • Een maand intensief contact
 • Een interim traject
 • Een organisatieadvies & teamontwikkelingstraject

Uiteraard delen wij onze ervaringen en geven wij een eerlijk advies over het aantal sessies, al dan niet in combinatie met een Identity Compass profielanalyse. Wij stemmen dit graag persoonlijk met jou af. Coach sessies worden altijd vooraf besproken en volgens afspraak ingepland. Stap in je grootsheid en ga nu de uitdaging aan om dingen te veranderen met een ervaren coach in Emmeloord. Plan je vrijblijvende intake vandaag nog bij Eco via eco@bijeco.nl of stuur je berichtje naar 0620832418

Wat bedrijven zeggen: “Als Eco komt, dan gaat er wat veranderen

Ervaringen van anderen

Eco is een mensenmens, maakt snel verbinding, geeft vertrouwen en denkt altijd win-win. Na zijn jarenlange sales en managementervaring is hij niet gestopt met leren. De inzichten en methodieken die hij zich de afgelopen jaren eigen heeft gemaakt, maken hem tot een ideale trainer en coach.

Dick

Wat een heerlijke coachsessie was dit zeg! Ik heb er echt wat aan gehad! Wat een verademing om een keer niet in het geneuzel te bijven hangen en het was lekker straight to the point. Ben blij dat je mij dat gaf!

Sonja

Geweldige trainer en coach. We gaan inmiddels een jaar heen en hij weet goed te motiveren en te coachen op allerlei vlakken. Ik kan als ondernemer met hem sparren tijdens het sporten doordat Eco ook op management vlak een schat aan ervaring heeft. Hij geeft goede adviezen voor en luistert goed aan het begin van elke sessie welke hobbels je tegenkomt in je leven en stuurt bij. Ik zou geen moment aarzelen om Eco aan te raden, hij is een life changer!

Sven

Dank voor een luisterend oor, het meedenken en de fijne sessies. Je bent een kanjer!

Annelies

We hebben Eco ingeschakeld voor een korte interventie binnen ons team. Het resultaat betrof een messcherpe en confronterende analyse van de bovenstroom en onderstroom binnen onze gehele organisatie. Bedankt voor je bijdrage, adviezen en het bijsturen van ons team. Als organisatie hebben we in korte tijd enorme stappen gemaakt en is het onderlinge vertrouwen gegroeid.

Maarten

Thanks voor al je hulp en coaching. Ik ben je heel dankbaar voor de zet in m’n rug die ik nodig had.

Marco

Ik heb veel aan de sessies gehad! Het voelt heel goed! Ik heb zeker bepaalde dingen achter me gelaten en probeer dat ook steeds meer te doen!

Bianca

Bedankt Eco voor het mooie en verhelderende gesprek. Er zijn een hoop dingen duidelijk geworden. Aanrader!

Jeroen

Gisteren een zeer inspirerende coachsessie ervaren en eindelijk mijzelf eens ontmoet. Zeer herkenbaar, concreet en oplossingsgericht! De wereld is eindelijk van mijn schouders af. Bedankt Eco!

Nico

Bij Eco vond ik een gesprekspartner die gelijk raak schoot in de kern tijdens het eerste gesprek. Zo ben ik in hele korte tijd weer een beetje meer ‘thuis gekomen’ en weet ik wat mag gaan doen. Dit op een professionele, leuke wijze. Héél waardevol! Top dus bij Eco.

Leonie

Eco is lekker direct en to the point, maar doet dat met veel compassie. Hij wist binnen een paar minuten de vinger op de zere plek te leggen. Met een kist vol gereedschap en opgedane inzichten stond ik anderhalf uur later opgeruimd weer buiten. Respect voor die man en hij neemt de tijd voor je! Echt een aanrader!

Marjan

Make choices, take decisions and make a blueprint for your life

NLP is ontwikkelt in de jaren ’70 door dr. Richard Bandler en John Grinder.

Ik ben dan ook trots dat dr. Richard Bandler z’n handtekening hierop staat.

We see the world, not as it is, but as we are – or, as we are conditioned to see it…

Elke verandering begint met die ene stap

#nlpcoachemmeloord #nlmasterpractitioner #nlpemmeloord #lifecoach #positievegezondheid #mindsetiseverything #intervisie #lifegoals #communicatie #gettingthingsdone #getthebestoutoflife #mentalcoach #persoonlijkeontwikkeling #mentaletraining #sportcoaching #getthelifeyouwant #humancapital #assessments #stress #autonomie #zelfregie #zingeving #welzijn

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag