fbpx

Aan de slag met je coach en mentor in Emmeloord? Of je nu op zoek bent naar loopbaanadvies, leiderschapsontwikkeling, persoonlijke groei of het verbeteren van specifieke vaardigheden; onze deskundige coaches en mentoren staan voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succes. Wij gaan graag met je in gesprek.

Coaching & Mentoring

Onze mentale gezondheid staat in dit snelle, moderne leven enorm onder druk. Onze coaching- en mentoringbenadering is gericht op jouw individuele behoeften en doelen. Soms is het gewoon een kwestie van de juiste vragen stellen. Hoe krijg je praktische inzichten en waar kun jij je in ontwikkelen, zodat je weer verder kunt in je sport, werk en/of privé? Interne conflicten tussen gedachten, gevoelens, acties en belemmerende overtuigingen, we hebben ze allemaal. Veelal door een gebrek aan inzicht in onze manier van denken en kennis op het gebied van een gefixeerde en groei mindset, maken we vaak negatieve en ongezonde keuzes. Terwijl aangetoond is dat we gemakkelijk een groei mindset kunnen ontwikkelen. Door bewust te worden van de werking van ons brein en hoe dit ons denken en gedrag beïnvloedt, kunnen we verandering teweegbrengen. Het is toch zonde om jarenlang vast te blijven zitten in een fixed mindset zonder deze inzichten?

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid

Waar liggen jouw talenten? Hoe neem jij beslissingen? Wat heb je nodig om meer energie te krijgen, stress te verminderen, je goed te voelen, mentaal beter te presteren, je doelen te bereiken, je zaken beter te managen, grip op je leven te krijgen, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen of veerkrachtiger te worden? Wat houdt je tegen of wat kun je veranderen in je systemen, gedrag, vaardigheden, overtuigingen, cognitieve intenties, communicatie, voeding en/of levensstijl? Leiderschap op het werk en in je eigen leven klinkt vaak eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Leiderschap is niet te vatten in een simpel model, rol of situatie. Het vraagt om het vermogen om voortdurend te begrijpen wat er van je gevraagd wordt in een dynamische omgeving. Leiding geven en leiding nemen is mensenwerk, waarbij communicatie de basis vormt!

Meer Impact met de juiste Mindset

Sinds 2008 coach ik vanuit positieve psychologische concepten en methodieken(NLP, TA, IC, PCM, BOKS, Systemisch werk, PG, BUDO) diverse (jonge)sporters, jongeren, volwassenen, ouders, trainers, ondernemers, managers en directeuren, waarbij altijd gestreefd wordt naar het behalen van optimale inzichten en duurzame resultaten. Voor sommigen is één ‘breakthrough‘ coachsessie al voldoende, anderen komen jaarlijks langs, enkelen maandelijks, terwijl sommigen wekelijks behoefte hebben aan kort maar intensief klankborden. NLP Coaching is oordeelvrij en gericht op persoonlijke groei, herstel, verandering en het opdoen van inspiratie. Het is vooral bedoeld om inzicht te krijgen in je eigen functioneren in een ontspannen sfeer. Waarom zou je hiermee wachten? Jouw hulpvraag, richting, levensgeluk, zelfkennis en situatiebewustzijn staan hierbij altijd centraal.

Mental coaching + Life coaching = NLP Coaching

Organisaties en relaties veranderen steeds sneller. De wereld om ons heen is in hoge mate in beweging en heeft veel impact op ons dagelijks functioneren. In deze prestatiemaatschappij, waarin het ‘normaal’ is dat je veel ballen in de lucht houdt, gaan we snel en vaak ongemerkt over eigen grenzen. Het is tegenwoordig OK dat je soms iemand nodig hebt die je verder coacht, zodat je leven weer kleur krijgt in werk en/of privé. Iedereen kan profiteren van een mentor, aangezien een mentor helpt om tot inzicht te komen en de ander leidt om mogelijkheden optimaal te benutten. Hoe mentaal vitaal ben jij vandaag de dag in deze veeleisende prestatiemaatschappij?

Waarbij kan coaching & mentoring helpen?

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Als je iets wil veranderen in je leven, in je manier van denken, in je gedrag
 • Klankborden of sparren om een probleem op te lossen
 • Iets leren om het zelf op te kunnen lossen
 • Belemmeringen elimineren
 • Sneller uit een burn-out komen
 • Je stress verlagen
 • Grenzen stellen en weerbaarder worden
 • Moeilijk bespreekbare thema’s bespreken
 • Beter presteren onder druk
 • Relaties te verbeteren in werk en privé
 • Organisatie ontwerp en inrichting
 • Onderhandelingen
 • Managementvaardigheden
 • Een nieuwe koers uitstippelen, je richting bepalen
 • Om doelen te halen en (sport)prestaties te verbeteren
 • Een leefstijlswitch maken
 • Bij zelfvertrouwen, zelfinzicht, zelfcontrole, zelfreflectie, zelfregie en weerbaarheid
 • Optimaliseren van je levenskwaliteit
 • En nog veel meer…..

Voor inzicht, ontwikkeling en duurzaam resultaat

Als er niets verandert in je denkwijze en de manier waarop jij jouw leven leidt, is de kans groot dat je naderhand weer gewoon op de oude manier doorgaat. Voordat je het in de gaten hebt, ben je dan weer terug bij af. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise!

Kies voor een coach en mentoring traject op maat en bepaal je koers:

 • Een traject van 12 maanden met wekelijks of maandelijks intensief contact
 • Een traject van 6 maanden met wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact
 • Een traject van 3 maanden met wekelijks, tweewekelijks of maandelijks intensief contact
 • Een maand intensief contact

Uiteraard delen wij onze ervaringen en geven wij een eerlijk advies over het aantal sessies, al dan niet in combinatie met een Identity Compass scan. Wij stemmen dit graag persoonlijk met jou af.

Elke verandering begint met die ene stap

Coach sessies worden altijd vooraf besproken en volgens afspraak ingepland. Stap in je grootsheid en ga nu de uitdaging aan om dingen te veranderen met een ervaren coach in Emmeloord. Plan je vrijblijvende intake vandaag nog bij Eco via eco@bijeco.nl of stuur je berichtje naar 0620832418

Ervaringen van anderen

Eco is een mensenmens, maakt snel verbinding, geeft vertrouwen en denkt altijd win-win. Na zijn jarenlange sales en managementervaring is hij niet gestopt met leren. De inzichten en methodieken die hij zich de afgelopen jaren eigen heeft gemaakt, maken hem tot een ideale trainer en coach.

Dick

Wat een heerlijke coachsessie was dit zeg! Ik heb er echt wat aan gehad! Wat een verademing om een keer niet in het geneuzel te bijven hangen en het was lekker straight to the point. Ben blij dat je mij dat gaf!

Sonja

Geweldige trainer en coach. We gaan inmiddels een jaar heen en hij weet goed te motiveren en te coachen op allerlei vlakken. Ik kan als ondernemer met hem sparren tijdens het sporten doordat Eco ook op management vlak een schat aan ervaring heeft. Hij geeft goede adviezen voor en luistert goed aan het begin van elke sessie welke hobbels je tegenkomt in je leven en stuurt bij. Ik zou geen moment aarzelen om Eco aan te raden, hij is een life changer!

Sven

Dank voor een luisterend oor, het meedenken en de fijne sessies. Je bent een kanjer!

Annelies

Thanks voor al je hulp en coaching. Ik ben je heel dankbaar voor de zet in m’n rug die ik nodig had.

Marco

Ik heb veel aan de sessies gehad! Het voelt heel goed! Ik heb zeker bepaalde dingen achter me gelaten en probeer dat ook steeds meer te doen!

Bianca

Bedankt Eco voor het mooie en verhelderende gesprek. Er zijn een hoop dingen duidelijk geworden. Aanrader!

Jeroen

Gisteren een zeer inspirerende coachsessie ervaren en eindelijk mijzelf eens ontmoet. Zeer herkenbaar, concreet en oplossingsgericht! De wereld is eindelijk van mijn schouders af. Bedankt Eco!

Nico

Bij Eco vond ik een gesprekspartner die gelijk raak schoot in de kern tijdens het eerste gesprek. Zo ben ik in hele korte tijd weer een beetje meer ‘thuis gekomen’ en weet ik wat mag gaan doen. Dit op een professionele, leuke wijze. Héél waardevol! Top dus bij Eco.

Leonie

Eco is lekker direct en to the point, maar doet dat met veel compassie. Hij wist binnen een paar minuten de vinger op de zere plek te leggen. Met een kist vol gereedschap en opgedane inzichten stond ik anderhalf uur later opgeruimd weer buiten. Respect voor die man en hij neemt de tijd voor je! Echt een aanrader!

Marjan

Make choices, take decisions and make a blueprint for your life

identity-compass-logo
societylogo

NLP is ontwikkelt in de jaren ’70 door dr. Richard Bandler en John Grinder.

Ik ben dan ook trots dat dr. Richard Bandler z’n handtekening hierop staat.

We see the world, not as it is, but as we are – or, as we are conditioned to see it…

Maybe now it’s time to re-design your life

#nlpcoachemmeloord #nlmasterpractitioner #nlpemmeloord #lifecoach #positievegezondheid #mindsetiseverything #intervisie #lifegoals #communicatie #gettingthingsdone #getthebestoutoflife #mentalcoach #persoonlijkeontwikkeling #mentaletraining #sportcoaching #getthelifeyouwant #humancapital #assessments #stress #autonomie #zelfregie #zingeving #welzijn

× Hoi! Kan ik je helpen?