fbpx

Krachtvasten is onder andere voor mensen die al eens een Sportvastenkuur hebben gevolgd. Je valt in deze 10 dagen meer af dan bij Sportvasten en wordt sterker in de vetverbranding gezet. De voeding en suppletie in combinatie met het protocol is dan ook vooral aangepast op spierbehoud en vetverlies!

Verbeter in 10 dagen je lichaamssamenstelling met Krachtvasten

Deze 10-daagse droogtrainkuur bestaat uit een perfecte combinatie van krachtduurtraining en laag intensieve cardio op je vetverbrandingszone. Vooral voor sporters die geen spiervolume en kracht willen verliezen maar wel veel vet, kan krachtvasten een goed alternatief zijn om jezelf in korte tijd droog te trainen. Met krachtvasten ga voor meer spierdefinitie, spiermassa en een lager onderhuids vetpercentage. Je hebt 3 afbouwdagen, 3 vastendagen en 4 opbouwdagen. Het resultaat is dus in totaal meer onderhuids vetverlies. Dé ideale vetverlieskuur voor in de gym!

Als Krachtvasten Coach heb ik deze 10-daagse krachtvastenkuur gevolgd. Het resultaat leverde een stijging op van mijn spiermassa en een daling in mijn vetpercentage. Daarnaast verloor ik 4,3 kg aan gewicht in 10 dagen.

Krachtvasten is geschikt voor…

  • Krachtsporters die voorkeur hebben voor vetverlies met krachttraining
  • Krachtsporters die op zoek zijn naar een nieuwe trainingsprikkel
  • Sporters die ervaring hebben met krachttraining en van een uitdaging houden
  • Sporters die meer onderhuids vet willen verliezen (cutten)
  • Krachtsporters die in korte tijd gewicht willen verliezen
  • Meer spieropbouw en een lager onderhuids vetpercentage

Krachtvasten kan al vanaf € 249,00. Wil je er meer over weten, bel me dan even voor een afspraak op 0620832418 of stuur je mailtje naar eco@bijeco.nl

Lose fat and get real results in just 10 days

Krachtvasten is dé kuur voor Krachtsporters en de fanatieke Fitnessers
× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag