fbpx

Naast al het sporten, kan ik ook putten uit 25 jaar senior managementervaring binnen de muziekindustrie, opgedaan als MT-lid op zowel operationeel, tactisch, strategisch, nationaal als op internationaal directie- en boardroom niveau. Daarnaast heb ik sturing gegeven aan organisatieontwerp en inrichting, verandermanagement en diverse reorganisaties doorgevoerd, waardoor ik een veelzijdige sparringspartner voor jou en je organisatie kan zijn.

People don’t leave bad companies, they leave bad managers

Managementcoaching is bedoeld om inzicht in je eigen functioneren (verder) te verdiepen in een ongedwongen sfeer. Jouw situatie staat hierbij altijd centraal.

Life can be lonely at the top

Organisatorische veranderingen zijn nu eenmaal een vast gegeven binnen het bedrijfsleven. Verschillende ondernemers, managers, executives, first-timers en leidinggevenden komen geregeld even met mij sparren over onderwerpen, organisatieveranderingen, gebeurtenissen of dingen waar zij tegenaan lopen binnen hun werk.

There’s no such thing as one-size-fits-all in leadership

Bedrijfs(re-)organisatie- en managementadvies gaan op offerte basis, eea afhankelijk van het coachtraject. Wij werken voor opdrachtgevers die willen investeren in hun menselijk kapitaal en medewerkers of individuen die het verschil willen maken. Als organisatieadviseurs, trainers en coaches willen wij het beste uit de mensen halen. Management coaching draagt bij aan het beter leiden en productiever managen van het bedrijf. Management coachingssessies worden volgens afspraak ingepland.

Management is doing things right, Leadership is doing the right things!

Boksenzw

#intervisie #managementcoaching #executivecoaching #waarden #doelwaarden #changemanagement #humancapital

× Hoi! Vraag hier je intake aan via WhatsApp?