fbpx

Naast al het sporten, kan ik ook putten uit 25 jaar senior managementervaring binnen de muziekindustrie, opgedaan als MT-lid op zowel operationeel, tactisch, strategisch, nationaal als op internationaal directie- en boardroom niveau. Daarnaast heb ik leiding en sturing gegeven aan organisatieontwerp en inrichting, top presterende teams, internationale onderhandelingen en betrekkingen, verandermanagement en diverse reorganisaties doorgevoerd, waardoor ik een veelzijdige en onafhankelijk denkende sparringspartner voor jou en je organisatie kan zijn.

People don’t leave bad companies, they leave bad managers

Als Business Coach help ik je om inzicht in je eigen functioneren (verder) te verdiepen in een ongedwongen sfeer. Jouw situatie staat hierbij altijd centraal.

Life can be lonely at the top

Organisatorische veranderingen zijn nu eenmaal een vast gegeven binnen het bedrijfsleven. Verschillende ondernemers, managers, executives, first-timers en leidinggevenden komen geregeld even met mij sparren over onderwerpen, organisatieveranderingen, gebeurtenissen of dingen waar zij tegenaan lopen binnen hun werk. Soms is het handig om dingen in perspectief te plaatsen.

There’s no such thing as one-size-fits-all in leadership

Business Coaching, bedrijfs(re-)organisatie- en managementadvies gaan op offerte basis, eea afhankelijk van het coachtraject. Wij werken voor opdrachtgevers die willen investeren in hun menselijk kapitaal en voor teams, medewerkers of individuen die het verschil willen maken. Als ervaren organisatieadviseurs, trainers en coaches willen wij het beste uit de mensen halen. Management coaching draagt bij aan het beter leiden en productiever managen van het bedrijf. Business en Management coachingssessies worden volgens afspraak ingepland.

Management is doing things right, Leadership is doing the right things!

Boksenzw

#intervisie #managementcoaching #executivecoaching #waarden #businesscoach #doelwaarden #changemanagement #humancapital

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag