fbpx

Wandelvasten is een populaire manier om fysiek en mentaal welzijn te bevorderen. Wanneer we wandelen gebruiken we vooral onze langzame (type 1) spiervezels. Het spiervezeltype dat voornamelijk wordt gebruikt bij het wandelen heeft in potentie een groot duurvermogen en kan snel switchen naar vetverbranding. Naast krachtvasten, is ook wandelvasten een variant op sportvasten. Bij wandelvasten ga je minimaal een uur per dag gaat wandelen op een zo intensief mogelijk niveau. Het doel van wandelvasten is om het lichaam te ontgiften, de stofwisseling te verbeteren en gewicht te verliezen.

Wandelvasten kan een geweldige manier zijn om je lichaam en geest te reinigen en te verjongen. Het is een effectieve manier om gewicht te verliezen en je algehele gezondheid te verbeteren. Wandelvasten is niet geschikt voor iedereen. Het is belangrijk is om naar je lichaam te luisteren en te zorgen voor voldoende rust en herstel.

Bij wandelvasten bouw je de eerste 3 dagen je voeding af, ga je 3 dagen vasten en drink je alleen sap. Daarna bouw je in 4 dagen je voeding weer op. Tijdens de drie vastendagen maak je de switch van suiker- naar vetverbranding. Je verliest je zo’n 1,5 tot 5 kilo in 10 dagen met wandelvasten. De wandelvastenkuur bestaat uit 5 zorgvuldig samengestelde supplementen, inclusief een op maat gemaakt protocol voor de duur van 10 dagen.

De transformatie die die je ondergaat tijdens de 10-daagse wandelvastenkuur is zowel fysiek als mentaal. Elke dag een stevige wandeling van een uur, op de loopband of het liefst in de natuur levert je veel op. Je valt af, krijgt een betere conditie, meer energie en een betere gezondheid. Wandelvasten kan al vanaf € 249,00

Wil je meer weten over wandelvasten bij Eco in Emmeloord? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van een gezond en evenwichtig leven.

Dé specialisten in gezond afvallen en vasten

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag