fbpx

Het is onze missie als personal trainers en voedingscoaches om gewichtsbeheersing voor iedereen mogelijk te maken in Emmeloord en omstreken. Een blijvende verandering creëren is soms een enorme uitdaging. Daarbij heeft niet iedereen hetzelfde niveau, dezelfde wensen of ambitie. Jij staat centraal! Samen kijken we naar het totale plaatje en de onderlinge verbondenheid, zodat je met plezier en de juiste mindset structurele veranderingen weet te bewerkstelligen door middel van gerichte fysieke training.

Aan de slag met jouw Personal Trainer in Emmeloord?

Wij onderscheiden ons door de positieve manier van coaching op voeding, afvallen, slaap, ontspanning, stress, ademhaling, fysieke training, mobiliteit, medische fitness, prestaties verbeteren, herstel en gedragsverandering. Deze elementen zorgen voor meer structuur, energie, vitaliteit, balans, succes en resultaat op de langere termijn.

Kies voor maatwerk

Onze personal training sessies zijn volledig afgestemd op jouw doelstelling. Je werkt één op één of in duovorm aan je doelen en we bekijken stap voor stap wat kan, wat je nodig hebt en wat realistisch is. Bij personal training worden oefeningen correcter uitgevoerd, dagen we je uit en doen we een begin- en eindmeting. We nemen uiteraard je leefstijl en voedingspatroon onder de loep. Wij zijn begaan met jouw succes en jouw resultaat staat altijd centraal.

Kom in je kracht met krachttraining

Naast het fysieke trainen vervullen wij ook een signalerende functie. Wij kunnen je indien nodig doorverwijzen naar (sport)fysiotherapeutische screening en begeleiding. Wij hechten tevens veel waarde aan ieders privacy. Je traint altijd exclusief in onze 2 sfeervolle PT studio’s, dus zonder pottenkijkers. Is het tijd voor actie? Maak nu een afspraak met jouw personal trainer in Emmeloord.

Laat je inspireren

Iedereen is uniek! Wij willen je graag inspireren op meerdere niveaus en voorzien jou altijd van een persoonlijk trainings- en voedingsplan op maat. Zo haal jij gegarandeerd meer uit je dagelijks leven en steek jij weer lekker in je vel. Dit kan in 30 of 60 minuten sessies. Bij Eco haal jij in 10 dagen, 6, 8, 12, 24, 36 of 48 weken tijd het maximale uit jezelf! Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van een gezond en evenwichtig leven.

Personal Training, Duo Training en Coach sessies worden altijd vooraf besproken en volgens afspraak ingepland. Ga nu de uitdaging aan met je eigen branchegediplomeerde personal trainer en lifestyle coach! Plan je vrijblijvende intake vandaag nog bij Eco of bij Aron via eco@bijeco.nl of stuur een berichtje naar 0620832418 (Eco) of naar 0616045081 (Aron).

Ervaringen van anderen

6 maanden geleden droeg ik 16 kg 24/7 ‘teveel’ met me mee….na 3 maanden PT bij Eco en daarna nog 3 maanden “onderhoud” ben ik 16 kg kwijt! Lieve Eco…bedankt voor de gesprekken…bedankt voor het uithuilen….bedankt voor het lachen….bedankt voor het scheppen van orde in mijn chaos…. ik vind je een topper! #16 kg lichter #yes

Diny

Na mijn zwangerschap lukte het mij maar niet om weer back in shape te komen. Eerst thuis van alles gedaan, maar uiteindelijk toch besloten om een personal trainer in de arm te nemen. Onder professionele en enthousiaste begeleiding ben ik aan de slag gegaan bij Aron en dat was het mij meer dan waard! Ik voel me weer fit, zit lekker in mijn vel en ben weer blij met mijn lijf. Bedankt Aron!

Roos

Ik train nu al een jaar bij Aron en mijn rugklachten zijn daardoor een stuk dragelijker geworden. Wat ook fijn is dat er korte lijnen zijn met mijn fysio, waardoor we gericht trainen en ik echt sterker ben geworden.

Albert

De 12 weken personal training waren top! Veel geleerd, veel afgevallen, sowieso veel gedaan, en ik voel me stukken beter! What you see is what you get! Geen poespas en precies wat ik zocht en nodig had! Bedankt man!

Gert

Twaalf weken begeleiding en training gehad van de altijd positieve en sympathieke Eco, resultaat mag er wezen, voel me weer fit, mentaal sterk en positief en bijna 11 kg lichter. Bedankt Eco, dikke zoen!

Sigrid

Ik was op zoek naar personal training in Emmeloord en kwam bij Eco uit. De trainingen bevallen mij enorm goed, ik voel me er goed bij en daarom train ik al 5 jaar bij hem. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die sterker en fitter wil worden, maar ook wil blijven. Ik zeg gaan!

Peter

Lees hier meer succesverhalen.

Word fitter, sterker of beter bij Eco

Let food be thy medicine and medicine be thy food

#personaltrainingemmeloord #personaltrainingbijeco #getfit4life #healthcheck #getthebestoutoflife #voedingscoach #personaltrainer #ptstudio #ptstudioemmeloord

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag