fbpx

Gezond afvallen in Emmeloord? Start nu bij Eco met gezond afvallen! Heb je overgewicht, geen fit gevoel, vage lichamelijke klachten en zie je door de bomen het bos niet meer qua voedingshypes? Dan is een lifestyle en voedingsprogramma bij Eco in Emmeloord iets voor jou! Stop met diëten en ga gezonder eten voor een betere gezondheid, vitaliteit en weerstand. Het voedingsadvies van Eco is gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het programma ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week en duurt 12 weken, waarin je alles leert over de kracht van voeding en hoe je dagelijks meer balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, beweegpatroon en ontspanningsmomenten.

Specialisten in Afvallen en Vasten

Ontdek de beste afvalprogramma’s voor jouw doel en krijg een uniek gezond voedingsadvies op maat gemaakt bij Eco in Emmeloord.

Duurzaam Afvallen

Het is onze missie om gewichtsbeheersing en een gezond en vitaal lichaam voor iedereen mogelijk te maken. Gezond afvallen volg je hier met een programma dat precies bij jouw wens of doel past. Samen gaan we voor resultaat en bieden wij effectief bewezen opties aan, zoals Gezond Afvallen, VeganFlex – Detox, Krachtvasten, Sportvasten en de Vytalapp. Ontdek de beste afslankprogramma’s voor jouw doel!

Voedingsadvies Emmeloord

Wil je starten met een voedingsplan op maat? Dit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief recepten en een boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!
Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het 12 weken durende programma meer over de kracht van voeding en hoe je dagelijks meer balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, je beweegpatroon en je ontspanningsmomenten.

Het programma is meer dan alleen afvallen en leert je;

  • Positief in het leven staan
  • Controle te hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven
  • Anders, gezonder en gevarieerder te eten
  • Verantwoord afvallen
  • Een betere balans te vinden

Wil je gezond en verantwoord afvallen? Met het  Eet-Beweeg-Relax programma van 12 weken werken wij intensief samen aan jouw leefstijl. Plan je intake vandaag nog bij Eco!

Ga voor duurzaam resultaat Bij Eco

Een gezonde stofwisseling houd je slank!

× Hoi! Kan ik je helpen?