fbpx

Het huidige voetbal heeft veel baat bij voetbal fysieke training, maar ook veel andere sporten kenmerken zich door verschillende bewegingsvormen zoals aanzetten, afremmen, sprinten, wenden, keren, draaien, kappen, springen, schieten, werpen of stoten. Dit zijn allemaal acties waarbij men met het eigen lichaam moet versnellen. Door middel van gerichte core-, mobility- en fysieke (vermogens)training kunnen sporters explosiever worden, waarbij de nadruk ligt op kracht in combinatie met snelheid. Veel talentvolle (jeugd)voetballers kunnen hier nog winst in behalen door gericht te trainen en structureel te werken aan de algehele fysieke gesteldheid.

Word sterker, fitter en sneller

Fysieke training voor (jeugd)voetballers kenmerkt zich door verschillende speedladder drills, sprong- en loopvormen en het gebruik van vrije gewichten (o.a. Olympische halter, kettlebells, Stroops Accelerator, sand bags, TRX, medicine balls, plyobox, etc.). Deze vermogensgerichte trainingen zijn uitdagend, blessurepreventief en voornamelijk gericht op het verbeteren van de rompstabiliteit, explosiviteit, mobiliteit, techniek en functioneel bewegen, zodat de spieren in het lichaam optimaal leren samen te werken. Explosiviteit is te trainen, tegenwoordig een wapen en vaak van doorslaggevend belang bij beslissende acties in wedstrijden.

All the Core Power you need

Wij hebben een passie voor voetbal(lers) en zijn gediplomeerde paramedische fitnesstrainers, pilates- en fysieke voetbal(herstel- en conditie)trainers. Verschillende (jeugd- en topamateur)voetballers hebben we al (protocollair) opgetraind en/of revalideren volgens de Rehaboom van Toine van de Goolberg (foto midden – voormalig fysieke trainer van Feyenoord en NEC) bij ons, zodat zij weer belastbaar zijn en weer dat kunnen doen waar hun passie ligt. Ook de weerbaarheid en het mentale  aspect nemen we mee in onze begeleiding. Naast het trainen en begeleiden vervullen wij ook een signalerende functie, waardoor wij sporters met aanhoudende fysieke klachten kunnen  doorverwijzen naar (sport)fysiotherapeutische screening en begeleiding binnen ons netwerk. Er is tevens direct contact met verschillende (jeugd-) voetbaltrainers en fysiotherapeuten over de voortgang. 

Move better! Feel better! Perform better!

Eco heeft 10 jaar verschillende rollen vervult als trainer, assistent trainer, conditietrainer, leider of als hersteltrainer bij de jeugd van Flevo Boys en verzorgt regelmatig (gast)trainingen bij clubs of in house. Hij is dan ook geregeld te vinden op of langs de velden.

Aron heeft alle standaard jeugdteams bij Flevo Boys doorlopen en zit al 3 jaar bij de selectie van Flevo Boys 1, uitkomend in de 4e divisie B. Hij heeft zelfs nog een seizoen bij d’Olde Veste ’54 gespeeld op 3e divisie niveau. Aron begeleidt wekelijks diverse jeugdige talenten die o.a. bij Pec Zwolle voetballen.

Boek nu je 30 minuten voetbal fysieke peronal training sessies in Emmeloord bij Aron of bij Eco.

#voetbalfysieketrainingemmeloord #rehaboomemmeloord #voetbaltrainingemmeloord #talentontwikkeling #hersteltrainervoetbal #fysieketrainervoetbal #personaltraineremmeloord #fysieketrainer #conditietrainer #personaltrainer #pilatestrainer

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag