fbpx

Identity Compass® is een innovatief hulpmiddel dat gebruik maakt van een verzameling ‘denkstructuren’. Het registreert hoe mensen denken en beslissingen nemen in bepaalde werksituaties. Het maakt duidelijk wat jouw motiveert, wat je waarden en carrièredoelstellingen zijn. Identity Compass® maakt duidelijk op welk gebied je waarschijnlijk het beste presteert en waar en hoe verbetering kan worden bereikt. Identity Compass® zal je helpen begrijpen hoe je onder spanning presteert, hoe je in een team kan werken of hoe je teamgenoten het best motiveert om resultaten te behalen.

Identity Compass® legt denkstijlen, persoonlijke motivatiefactoren en hun realisatie, de manier van informatie opslaan en verwerken en persoonlijke kwaliteiten (vaardigheden) vast. Dit resulteert in een gelaagd, nauwkeurig persoonlijkheidsprofiel. Wanneer al eerder een gewenst profiel is opgesteld, kunnen de resultaten hiermee worden vergeleken. Er kan ook een vergelijking van de profielen van een compleet team worden gemaakt. Alle resultaten worden duidelijk in beeld gebracht. Identity Compass® kan worden gebuikt om een ‘All Star Team’ samen te stellen van werknemers die naar grote waarschijnlijkheid goed kunnen samenwerken.

Identity Compass® biedt nu de gelegenheid de mentale conditionering in denken en doenvoorkeuren vast te leggen, waardoor nieuwe inzichten en leerdoelen ontstaan.

Great leaders accelerate themselves and inspire greatness in others!

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag