fbpx

Als Orthomolucair Voedings- en Suppletie Adviseurs werken wij met de supplementen van Fittergy, Othovitaal en XXL Nutrition. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ambachtelijk produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Ook delen wij kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen voor een goede gezondheid, maximale (sport)prestaties en een optimaal lichaamsgewicht. Fittergy ondersteunt en betrekt actief diverse gezondheidsprofessionals bij de ontwikkeling van hun producten. Samen met hun advies en deze supplementen helpen wij jou om een optimale gezondheid te bereiken en te behouden!

Greens bestel je eenvoudig bij Eco

Gemakkelijk al je groenten & fruit in één glas?! Het enige dat je hoeft te doen is één schepje Greens toevoegen aan een glas water of je favoriete smoothie en je geniet van je drankje boordevol gezonde voedingsstoffen. Waarom Greens?

  • Voor een goede weerstand en meer energie
  • Voor een goede darmwerking
  • Helpt bij het afvoeren van afvalstoffen
  • Helpt bij het behoud van een gezond gewicht

Heb je een kuur gevolgd of wil je supplementen (na)bestellen?
Ga dan naar fittergyshop , maak een account aan, vul jouw kortingscode BIJECO in en ontvang direct 10% korting op al je bestellingen.

Wil je gericht suppletieadvies en heb je behoefte aan extra ondersteuning door middel van hoogwaardige supplementen, maak hiervoor dan een afspraak via eco@bijeco.nl of bel me op 0620832418. Al je supplementen bestel je hier.

Gezond afvallen met een voedingsadvies op maat?

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging of compensatie van een een slecht eetpatroon of van gevarieerde voeding. Wil je gezond afvallen? Ook voor een gezond en gevarieerd voedingsadvies kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag door middel van onze succesvolle voedingsprogramma’s. Start nu met je persoonlijke voedingscoach.

Let food be thy medicine and medicine be thy food

Aminozuren

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten dragen onder andere bij tot de groei en het behoud van spiermassa en sterke botten. Sommige aminozuren kan het lichaam zelf maken. Andere niet, deze moeten dus uit de voeding komen. Dit zijn de essentiële aminozuren. Fittergy Supplements heeft de volgende aminozuren in het assortiment: Carnitine Plus, L-Glutamine, ProBCAA’s + B6 en Taurine.

Antioxidanten

Antioxidanten zijn stoffen die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Antioxidanten komen vooral voor in gekleurde voeding zoals groenten, fruit, kruiden en specerijen. Vitamine B2, C, E, selenium, zink, koper en mangaan zijn voorbeelden van antioxidanten die gezonde cellen en weefsels helpen beschermen. Fittergy Supplements heeft co-enzym Q10 in het assortiment en een bijzonder antioxidantencomplex Cell Shield.

Mineralen

Mineralen zijn stoffen die zich in kleine hoeveelheden in onze voeding bevinden. Eén van de bekendere mineralen is magnesium. Magnesium is betrokken bij diverse processen in ons lichaam. Zo is het o.a. van belang voor de zenuwfunctie en de energieproductie. Voor sporters is magnesium extra van belang omdat het bijdraagt aan het behoud van sterke en soepele spieren. Magnesium werkt in veel gevallen samen met calcium, bijvoorbeeld bij de werking van spieren en het behoud van sterke botten. Omdat de aanbevolen hoeveelheden van calcium en magnesium niet passen in een multivitaminen en mineralen supplement, is het verstandig om voor een apart supplement te kiezen. Fittergy Supplements heeft verschillende magnesium en calciumproducten in de goed opneembare organische citraatvorm.

Multi’s

Uit onderzoek blijkt dat niet alle Nederlanders voldoen aan de richtlijnen van gezonde voeding van de Gezondheidsraad. Enkele voorbeelden:

– Slechts 15% eet de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van groenten (250 gram) en fruit (200 gram).

– 1 op de 15 volwassenen eet de aanbevolen 15 gram noten per dag.

De voeding aanvullen met extra vitaminen en mineralen is dan een goede ondersteuning zijn om gezond en fit te blijven. Fittergy Supplements heeft een aantal verschillende multi’s. Zo zijn er multi’s speciaal afgestemd op de man en de vrouw en voor actieve sporters. Een bijzondere multi is Cell Shield. Deze bevat niet alleen vitaminen en mineralen, maar ook een antioxidantencomplex ter bescherming van cellen.

Probiotica & Vezels

Probiotica zijn micro-organismen (levensvatbare bacteriën) die van nature ook in de darm voorkomen. In de voeding komen probiotica bijvoorbeeld voor in yoghurt, kaas en zuurkool. Fittergy Supplements heeft een eigen probioticum ontwikkeld met re-activatie formule.

Deze formule bevat stoffen als L-glutamine, mineralen en vitamine C die als voedingsbodem voor de probiotica gebruikt worden. Hierdoor wordt de probiotica actiever. Ook heeft Fittergy Supplements Psyllium Husk vezels in het assortiment. Dit zijn oplosbare voedingsvezels die de stoelgang ondersteunen.

Sportvoeding & Eiwitten

Sportvoeding is specifiek geschikt voor (kracht)sporters. Bij intensief trainen wordt er veel van het lichaam gevraagd. Aanvulling van belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten is dan zeer belangrijk voor een goed herstel.

Fittergy Supplements heeft bijvoorbeeld creatine en verschillende eiwitpreparaten in het assortiment. Eiwitpreparaten bestaan uit ketens aminozuren en worden ingezet bij de groei en instandhouding van spieren en botten. Fittergy Supplements heeft verschillende eiwitpreparaten in het assortiment, waaronder hydrolysaat, isolaat en concentraat. De meest effectieve eiwitpreparaten zijn voorverteerd of gehydrolyseerd waardoor de opname beter verloopt, dit is bijvoorbeeld Pro Whey Superior Hydrolysate.

Vetzuren

Fittergy Supplements heeft een aantal verschillende doseringen visolie in het assortiment. Visolie bevat EPA en DHA. Deze stoffen zijn erg belangrijk voor een gezond hart en de instandhouding van een normale bloeddruk. Nieuw is Omega Health 60% met choline ter ondersteuning van de vetverbranding.

Vitaminen

Vitaminen zijn stoffen die van ‘vitaal’ belang zijn. Zo helpen vitamine B12 en C bijvoorbeeld om vermoeidheid te voorkomen.

Ook vitamine D is belangrijk. Onderzoeken maken steeds duidelijker dat vitamine D van groot belang is voor de gezondheid. Over het algemeen is de hoeveelheid vitamine D die men met de voeding en via het zonlicht binnenkrijgt te weinig. Fittergy Supplements heeft verschillende doseringen vitamine D. Omdat zink de opname van vitamine D bevordert, bevatten alle vitamine D-producten ook zink.

Fittergy Pro Series

Dopingvrije suppletie speciaal ontwikkeld voor topsporters

Met uiterste precisie en zorg zijn de Fittergy Pro Series supplementen ontwikkeld en geproduceerd. Van grondstof tot eindproduct, in eigen productie te Rotterdam. Voor de ontwikkeling van deze supplementen is samengewerkt met topsport trainers, diëtisten en medisch biologen om de ultieme samenstelling voor topsport prestaties te bepalen. Vervolgens zijn de Fittergy Pro Series dopingvrij getest en voorzien van een NVZT keurmerk. Fittergy Pro Series supplementen ondersteunen in herstel, vetverbranding, energie en duurvermogen. Voor optimale topsport prestaties.  Fittergy is officieel voedingssupplier van S.V.B. Excelsior.

Greens

Gemakkelijk al je groenten & fruit in één glas
Het enige dat je hoeft te doen is één schepje Greens toe te voegen aan een glas water of je favoriete smoothie en je geniet van je drankje boordevol gezonde voedingsstoffen, zoals groenten, fruit, zeewieren, antioxidanten en polyfenolen. Eén glas bevat wel 5 porties groenten en fruit. Goed voor je weerstand en je energie! Voor aanvulling van eiwitten is er ook GreensWhey. De ideale combinatie van groenten & fruit én whey-eiwit. Naast meer energie en weerstand werk je dus ook direct aan groei van spiermassa en herstel na een (flinke) training.

Bloedwaarden

Laat geregeld je bloedwaarden testen via je huisarts om te kijken of er sprake is van een afwijking in je bloedwaarden, bijvoorbeeld een tekort of overschot aan bepaalde stoffen. 

#suppletieadviesemmeloord #orthomolucairsuppletiesadvies #greens #personaltrainer #voedingscoach #fittergycoach #topsportsuppletie #veganflex #veganswitch #sportvasten #orthovitaal

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag