Stop met diëten en ga gezonder eten! Dit succesvolle programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief een handige boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Schijf van Vijf van het Voedingscentrum

Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Stop met diëten en leer in 12 weken gezonder en gevarieerder te eten

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het 12 weken durende programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon, je beweegpatroon en je ontspanningsmomenten. Je kunt elke dag starten met jouw persoonlijke coach! Wanneer start jij met dit succesvolle programma?

Nutrition is your key to fitness!

#gezondafvallen #afvallenemmeloord #voedingsadvies #afvalrace