fbpx

De Identity Compass® 360° Feedback Edition is kort, zeer nauwkeurig en gemakkelijk in gebruik. 360 graden feedback wordt ingezet op het gebied van beoordeling en ontwikkeling van medewerkers. Het wordt ingezet als praktisch startpunt voor een persoonlijk ontwikkelingsplan. Vanuit de verkregen feedback gaan mensen aan de slag met ontwikkelpunten en verbinden daar acties aan. Deze 360 graden feedback leidt zo tot concrete ontwikkelresultaten en kan worden ingezet voor functioneringsgesprekken, integriteitsonderzoek, training en opleiding, management ontwikkeling en loopbaanbegeleiding.

360 graden feedback

Het beantwoorden van de vragenlijst vergt ongeveer 5 minuten. Het profiel van de beoordeelde persoon is gebaseerd op 10 aspecten:

  • Ondernemendheid of niet
  • Integriteit of niet
  • Motiverend of ontmoedigend
  • Bereidheid om te presteren of niet
  • Bereidheid tot delen van informatie of achterhouden van informatie

Wil je als manager, leider, P & O-er of als HR manager een wetenschappelijk gefundeerd rapport om beter te sturen op je medewerkers, dan biedt deze effectieve scan alles wat je nodig hebt. Ik help je als gecertificeerd Identity Compass consultant graag op weg. Een kennismakingsgesprek plan je eenvoudig via 0620832418 of via eco@bijeco.nl

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag