fbpx

Wat is jullie concept?

BijEco biedt verschillende disciplines onder één dak. Eco miste een drempelloze plek waar je niet alleen kan sporten, maar ook kan werken aan je algehele fysieke en mentale gezondheid. Hij zocht naar inzichten van verschillende disciplines en wetenschappelijke achtergronden om deze samen te laten smelten op één adres, waardoor je kunt groeien en echt de energie van alles meekrijgt in een ongedwongen sfeer. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en willen een verbindende plek bieden waar je mensen kent, begroet wordt bij binnenkomst en gewaardeerd wordt om wie je bent en niet om wat je bent of doet. “Leave your ego at the door”. Het sociale aspect binnen onze manier van begeleiden staat altijd voorop, niet per se het esthetische aspect ervan. Ons inziens draait het leven om de binnenkant en niet om de buitenkant.

Welke doelgroepen richten jullie je op?

Onze doelgroep is erg breed. Zo komen 6 tot 80 jarigen met allemaal verschillende sociale achtergronden bij ons. U vraagt, wij draaien en leveren resultaatgericht maatwerk bij elk gewenste doelstelling. Dit kan in groepsverband, in duovorm of op één op één basis.

Wat onderscheid jullie van anderen?

Het belangrijkste is dat we ons vooral richten op persoonlijke groei en ontwikkeling met onze aanpak. Wij hechten veel waarde aan ons samenhangende verenigingsgevoel binnen onze community. Samen staan we sterk! Wij houden sinds 2016 vast aan één heldere richting met verschillende activiteiten daarbinnen. Wij houden niet van gedoe, je weet waar je aan toe bent, brengen geen inschrijfkosten in rekening, hanteren heldere offertes en tarieven, en onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bovendien scholen wij ons als professionals continu bij.

Ons motto?

Haal het beste uit jezelf en bij anderen, maar leef wel je eigen leven en niet dat van een ander!

Doe een Health Check of vraag een intake aan

We Activate

We empower People

× Hoi! Vraag hier je intake aan via WhatsApp?