fbpx

Wat is jullie concept?

BijEco biedt verschillende disciplines en activiteiten onder één dak. Eco miste een drempelloze plek waar je niet alleen kan sporten, maar ook kan werken aan je algehele fysieke en mentale gezondheid. Hij zocht naar inzichten van verschillende disciplines en wetenschappelijke achtergronden om deze samen te laten smelten op één adres, waardoor je kunt groeien in werk en privé, en echt de energie van alles meekrijgt in een ongedwongen sfeer. Wij staan voor maatwerk en geloven niet in een ‘one size fits all’ benadering. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en willen een verbindende plek bieden waar je mensen kent, begroet wordt bij binnenkomst en gewaardeerd wordt om wie je bent en niet om wat je bent of doet. “Leave your ego at the door”. Het sociale aspect binnen onze manier van begeleiden staat altijd voorop. Wanneer jij lekker in je vel steekt en jij je fitter voelt, straal jij dat automatisch uit in alles wat jij doet.

Welke doelgroepen richten jullie je op?

Onze doelgroep is erg breed. Zo komen 6 tot 80 jarigen met allemaal verschillende sociale achtergronden bij ons. U vraagt, wij draaien en leveren resultaatgericht maatwerk bij elk gewenste doelstelling voor mens en bedrijf. Dit kan in groepsverband, in duovorm of op één op één basis.

Wat onderscheid jullie van anderen?

Het belangrijkste is dat we ons vooral richten op wat jij nodig hebt. Wij gaan voor duurzaam resultaat, kwaliteit, jouw persoonlijke groei, bewustwording en ontwikkeling met onze aanpak. Wij hechten veel waarde aan ons samenhangende verenigingsgevoel binnen onze community. Samen staan we sterk! Wij houden sinds 2016 vast aan één heldere richting met verschillende activiteiten daarbinnen. Wij houden niet van gedoe, hanteren een heldere focus op houding en techniek, doen niet aan zelfverheerlijking, je weet waar je aan toe bent, brengen geen inschrijfkosten in rekening, hanteren heldere offertes en tarieven, en onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bovendien zijn wij toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn over jouw voedingskeuzes, scholen wij ons als professionals continu bij en werken wij samen met verschillende coaches, fysiotherapeuten en manueel therapeuten.

Ons motto?

Haal het beste uit jezelf en bij anderen, maar leef wel je eigen leven en niet dat van een ander!

Mindset is Everything

Doe een Health Check of vraag een intake aan

We Activate People

We Empower People

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag