fbpx

Eco Kleefstra 

De dojo staat onder leiding van sensei Eco Kleefstra – 4e Dan Wadokai. Naast het voetbal is Karate één van mijn grootste passies. Het is dé sport die ik het langst beoefen (>25 jaar) en ik kan er geen genoeg van krijgen. Het Wado Ryu Karate Do ( 和道流 空手道 ) streeft naar volledige harmonie tussen lichaam en geest (inner peace). Body, Mind, Spirit is misschien wel een betere expressie…. De afgelopen 20 jaar heb ik keihard gewerkt om uit te groeien tot erkend en gediplomeerd instructeur (4e Dan Wadokai) en pak ik, samen met mijn leerlingen, zelf geregeld een wedstrijdje mee. Ik beschik over meerdere leraarlicenties, waardoor een veilig pedagogisch verantwoord leerklimaat gegarandeerd is.

A good sensei teaches you what you need, not what you want

Karate kan als recreatie of als wedstrijdsport worden beoefend. Vechten is niet het uitgangspunt. Innerlijke rust, focus en concentratie zijn belangrijk bij het optimaal uitvoeren van alle technieken. Het Wado Karate curriculum is onuitputtelijk en zal je je hele leven boeien. Door het laagdrempelige karakter wordt er bij Eco lesgegeven aan jong en oud. Je krijgt les in traditioneel en praktisch karate, ofwel het beste van twee werelden. Je kunt altijd instromen, dus doe mee en neem een trainingsmaatje mee!

sensei = leraar ofwel hij die je is voorgegaan en les geeft

• Leraar Krijgskunsten – Wado Ryu (NFK)
• Leraar Wado Karate Do (WKFN)
• Leraar Karate Do (SWKN)
• 3e Dan Wadokai Karate
• 1e Kyu Kyokushin Karate
• Als dojo o.a. aangesloten bij www.wkfn.nl

Mehdi Dolikhani 

Mijn passie voor karate, taekwondo en andere vechtsporten ontstond al op jonge leeftijd. Ik woon nu op Urk, ben opgegroeid in Iran en heb daar mijn opleidingen in fysiotherapie en sportmassage gevolgd, alsook mijn 4e Dan behaald in het karate. Ik ben als voetballiefhebber eerst als verzorger bij sv Urk 2 begonnen en loop nu stage bij Pec Zwolle voor het behalen van de Nederlandse diplomaerkenningen. Als voormalig Europees- en wereldkampioen heb ik 10 jaar in de nationale selectie van Iran gezeten en veel internationale wedstrijdervaring opgedaan in de WKF Karate 1 Premier League. Dit is de Champions League van het karate en het allerhoogste niveau.

Ik begroet je graag op de vrijdagavonden bij Eco van 19:00 tot 20:00 uur. Het uur staat helemaal in het teken van kumite (wedstrijdsparren) volgens het WKF wedstrijdreglement. Je leert nieuwe beweegprincipes en scherpt tactisch inzicht. Kom ook op karate, wordt gegarandeerd beter in kumite en doe mee, opgave kan via eco@bijeco.nl of via 0620832418

Learn from a master and train like a pro

Chris Mollenkamp

Chris is misschien wel de verpersoonlijking van het karate in de polder en daarbuiten. Met zijn charismatische uitstraling en hoge leeftijd, weet hij jong en oud te enthousiasmeren voor zijn grootste passie; karate. Dagelijks traint hij stof uit het curriculum en deelt hij zijn kennis en inzichten maar al te graag. Chris is 5e Dan en voornemens zijn 6e te behalen. Elke laatste woensdag van de maand geeft Chris les bij Eco van 19:00 tot 20:10 uur. Wil je trainen bij Chris, dan kun je zaterdags naar de dojo komen of stuur hem een mailtje via mollenka@hotmail.com . Hij geeft les op de zaterdagochtenden van 11:00 tot 12:30 uur.

Ook niet-leden of karateka’s van andere karateclubs zijn welkom om mee te trainen. Voor een losse les betaal je € 5,00.

 

Our organization is your key to success!

Karin Roels

De wedstrijdorganisatiecommissie(WOC) voor alle leden van onze karateclub staat onder leiding van Dojo assistent Karin Roels-van Dam, bereikbaar via karin-roels@hotmail.com .

Het wedstrijdsecretariaat is er voor het coördineren, uitnodigen en inplannen van competitiewedstrijden en toernooien, zodat karateka’s tijdig worden aangemeld bij al deze evenementen voor deelname.

Jaarlijkse strandtraining bij Wellerwaard

Yudansha (有段者) betekent letterlijk ‘iemand met een Dangraad’. Binnen het karate wordt jarenlange training en examens beloond met een graduatie (Kyu of Dangraad). Zwarte band (dan)examens worden bij de bond afgenomen.

Chris Mollenkamp    5e Dan
Eco Kleefstra     4e Dan
Eddy Uijt de Boogaardt 2e Dan
Henk Klomp       2e Dan
Karin Roels      1e Dan
Aypril Oosterhuis   1e Dan
Samara Osinga     1e Dan

× Hoi! Kan ik je helpen?