fbpx

Online coaching is op dit moment een uitkomst voor velen. De wereld is in hoge mate in beweging en heeft veel impact op ons dagelijks functioneren. Met online coaching kun je op elk moment vanuit elke plaats aan de slag om jouw doelen te bereiken. Zo kunnen wij je online op zowel fysiek als mentaal aspect begeleiden, je voeding en levenskwaliteit optimaliseren, je voorlichten met de informatie die jij nodig hebt om je doel te behalen en een stok achter de deur bieden.

Ontdek hoe we samen mogelijkheden kunnen creëren

Wij zijn actief en gespecialiseerd op meerdere gebieden en bieden mentale steun via WhatsApp, Facetime, Zoom en/of via Email. Even je hoofd leegmaken, stoom afblazen, je stress verlagen, dingen in perspectief plaatsen of even sparren over wat je bezighoudt in werk en privé kan allemaal vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Heb jij een hulpvraag? Wij gaan met je in gesprek, voorzien je van tips, geven feedback, motiveren en sturen je bij op o.a.:

  • Voedingsbegeleiding dmv Gezond Afvallen, VeganFlex of de Vytalapp
  • Burnout
  • Gedragsverandering en doelen stellen
  • Leiderschap en zelfregie

Online coaching is laagdrempelig, effectief en tijdsefficiënt. Heb jij interesse in online coaching? Je eerste consult is gratis. Om je consult in te plannen, kun je WhatsAppen op 0620832418 of een email sturen naar eco@bijeco.nl

Anything is Possible

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag