fbpx

Sport en Voeding in combinatie met Coaching draagt bij tot een sneller en duurzamer herstel van gezond functioneren in werk en privé. De persoonlijke en integrale aanpak van Eco is gericht op een succesvolle en spoedige re-integratie voor de werknemer en het voorkomen van uitval in de toekomst.

Voor de werknemer
Een blijvende verandering creëren is soms een enorme uitdaging. Daarbij heeft niet iedereen hetzelfde niveau, wensen of ambities. Samen kijken we naar het totale plaatje en de onderlinge verbondenheid, zodat je met plezier en de juiste mindset structurele veranderingen weet te bewerkstelligen door middel van gerichte gedragsmatige fysieke training.
Coaching op gedragsverandering vergroot de weerbaarheid, die leidt tot meer vitaliteit, energie, balans, succes en resultaat op de langere termijn.

Voor de werkgever
Kandidaten krijgen praktische leefstijltips en leiderschapsadviezen om een geslaagde en spoedige terugkeer in het arbeidsproces mogelijk te maken. Een intake kan binnen een week geregeld worden en in het gesprek maken we duidelijke afspraken over het te volgen traject.

Fit & Vital People Drive Company Performances! Let’s recharge your energy!old-life-new-life-zw

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag