fbpx

Een Small Group Training bestaat uit een kleine groep van maximaal 8 personen die samen trainen onder begeleiding van een personal trainer, waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht, houding en techniek. Er wordt gesport op vaste tijden met bekenden, familie, vrienden/vriendinnen, of  je kan deelnemen aan een samengestelde groep.

Together Everyone Achieves More

Small Group trainingssessies(SGT) bestaan uit gevarieerde High Intensity Interval Training (HIIT)trainingen met vrije gewichten (o.a. battlerope, kettlebells, olympic barbells, dumbells, sandbags, TRX, medicine balls, Assault airbike, jumprope, bodyweight, pilates, mobility, etc.) die speciaal en met zorg zijn afgestemd op de groep. Jij bepaalt je eigen grens, maar wordt gemotiveerd om deze op te zoeken door zowel de groep als je coach. De Workout Of the Day (WOD) is uitdagend, afwisselend en voornamelijk gericht op techniek, kracht, lenigheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en functioneel bewegen. Samen trainen in een kleine groep is gezellig en werkt altijd extra motiverend.

Note: Heb je klachten, zoals hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, last van benauwdheid, reuk en/of smaakverlies, kom dan niet en blijf dan thuis!

Challenge your Limits

Core Power bij Eco

It’s all about engagement and experience it here!

#smallgrouptrainingemmeloord #smallgrouptraining #circuittraining #tabata #hiit #hiittraining

× Hoi! Kan ik je helpen?