fbpx

Herkenbaar? Jij weet dat er meer in zit, maar het komt er niet uit. Jij merkt dit op het veld, tijdens wedstrijden of het sporten en aan jouw lijf. Je loopt tegen een blokkade, beperking of blessure aan, waardoor je niet het maximale eruit haalt, dit frustreert en je wilt meer. Het lichaam presteert niet zoals het moet, misschien voel je je moe, slaap je niet goed, heb je je voeding niet op orde, is je uithoudingsvermogen niet goed genoeg of zijn je tegenstanders sneller en sterker.

There’s always a fix

Wij helpen jou zowel fysiek als mentaal om alles eruit te halen wat in jou zit! Wij helpen sporters naar een hoger sportniveau en willen blessures voorkomen. Wat jij nodig hebt is extra ondersteuning, sturing en structuur, zodat jij beter gaat presteren.

Haal alles uit jezelf met Sportperformance training

Sport Performance training is bedoeld voor sporters vanaf 8 jaar, die fysiek en mentaal willen excelleren in hun sport. De trainingen zijn gericht op techniek, vaardigheden en prestatieverbeteringen die passen bij jouw sport en doelen.

Bij ons kun je terecht voor sportsperformance trainingen als: voetbal, basketbal, motorsport, karate en atletiek. Zo trainen wij bijvoorbeeld een sprinter op een andere manier dan een duurloper. In de sport performance trainingen werk jij dus gericht volgens het rehaboom protocol, de CLUKS systematiek (coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid) en de relevante energiesystemen aan jouw performance als sporter.

Naast het trainen en begeleiden vervullen wij ook een signalerende functie, waardoor wij sporters met aanhoudende fysieke klachten kunnen  doorverwijzen naar (sport)fysiotherapeutische screening en begeleiding binnen ons netwerk. Er is tevens en indien gewenst direct contact met verschillende (jeugd-) voetbaltrainers, coaches, ouders en fysiotherapeuten over de voortgang. 

Onze ambassadeurs sporten o.a. bij:

× Hoi! Kan ik je helpen? Stel gerust je vraag